Trupa belgiană Hooverphonic, în premieră la Cluj

Foto: www.fanart.tv
eepurl.com

Cap de afiş al Photo Romania Festival în categoria spectacole va fi trupa belgiană Hooverphonic, care va concerta pentru prima dată la Cluj în data de 19 mai, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor.

Biletele pentru concert se vor putea cumpăra începând cu data de 15 martie de pe www.biletmaster.ro. Preţurile vor varia între 60 şi 180 de lei, în funcţie de dispunerea locurilor în sală. În perioada 15 martie – 15 aprilie, organizatorii pun la dispoziţia doritorilor bilete early bird cu reducere de 15%. „Dorinţa noastră încă de la a doua ediţie a Festivalului a fost să organizăm un festival de care oraşul să se mândrească. Academia de fotografie pe care o avem în cadrul Festivalului are şi un workshop complex despre fotografia de eveniment. Cei care se vor înscrie la acest curs vor avea şansa să experimenteze ce înseamnă să fii fotograf la un concert mare. Vor avea un pit al fotografilor şi vor primi un instructaj profesionist din partea  tour-managerului trupei ”, a spus Alin Vaida, Event Manager Fapte.

Originară din Belgia, trupa Hooverphonic a fost fondată în 1995, având până acum la activ 7 albume produse, 2 discuri de platină câștigate și, cel mai recent, titlul de cea mai bună trupă a anului 2013 la premiile MIA (Music Industry Awards, Belgia). Dacă în cazul primului album, trupa a mers pe trip-hop, pentru celelalte albume cei din Hooverphonic au folosit foarte multe influențe rock/pop, muzică electronică, alternativă etc. Cele mai cunoscute piese ale belgienilor sunt Mad About You, Anger Never Dies, Amalfi. Ultimul album al trupei, ”Reflection”, a fost lansat în 15 noiembrie 2013, iar în prezent trupa se află într-un turneu mondial de promovare. Albumul a câștigat discul de platină la scurt timp de la lansare.

Hooverphonic va veni prima dată în Cluj-Napoca cu o echipă de 15 persoane, promițând un concert spectaculos. În deschiderea lor va concerta trupa bucureșteană Robin & the Backstabbers.

Photo Romania Festival se desfăşoară în perioada 16-25 mai.

Postaţi un comentariu