Teatrul Telaio din Italia, pe scena clujeană cu două spectacole pentru copii

eepurl.com

Două spectacole de teatru adresate în special copiilor vor avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, în zilele de 14, respectiv 15 februarie.

Ambele spectacole vor fi puse în scenă de actorii teatrului Telaio Italia, o companie teatrală profesionistă din Brescia, care a reuşit să aibă un mare impact la nivel naţional încă de la înfiinţarea sa, în 1979.

“Îmbrățișări” este un spectacol care tratează miracolul puterii de comunicare a unui gest simplu precum îmbrățișarea. Doi ursuleți panda ajung să se întâlnească, să se placă și să își dorească să își exprime afecțiunea, însă trebuie să învețe cum… Pentru asta, se înscriu la o școală de îmbrățișări unde vor afla câte emoții pot transmite printr-o îmbrățișare. Reprezentația se remarcă prin deosebită simplitate care poate fi de cele mai multe ori, atât de profundă și de grăitoare. Spectacolul este programat pentru ziua de 14 februarie, de la ora 11.00 și 18.00.

“Prietenia unui băiețel cu un pinguin”, are la bază o poveste amuzantă și totodată fascinantă, care vorbește despre întâlnirea unor lumi necunoscute, despre dificultatea de a comunica și de a-l înțelege pe cel diferit de noi și despre oceanul care trebuie traversat pentru ca în noi să crescă sentimentul de iubire și de prietenie. Piesa spune povestea unui copilaș care, într-o zi, găsește in fața ușii sale un pinguin foarte trist. Încercând să își idea seama care este motivul tristeții sale, se izbește de o barieră necunoscută lui până atunci și anume, dificultatea de comunicare. Băiețelul încearcă să găsească soluții și se gândește că pinguinul ar fi cel mai fericit la el acasă, la Polul Sud. Și astfel, incepe călătoria. Spectacolul va avea două reprezentații în data de 15 februarie, de la ora 11.00 și 18.00.

Biletele pentru cele două spectacole organizate de Cortina Events pot fi rezervate la Agenția Teatrală, Agenția de bilete a Casei de Cultură, standul de bilete din Iulius Mall (lângă Info Point) şi de pe http://www.biletmaster.ro.

Postaţi un comentariu