Spectatorii, invitaţi să se îmbrace în alb la noua premieră a Teatrului Naţional Cluj

Trupa Teatrului Naţional Cluj-Napoca pregăteşte pentru sfârşitul lunii aprilie o nouă premieră în cadrul unei colaborări pe care instituţia o are cu regizorul italian Roberto Bacci.

Astfel, spectacolul “Livada de Vişini” de A.P. Cehov, va avea premiera în data de 27 aprilie, în Sala mare a Teatrului Naţional clujean. În pregătirea spectacolului, regizorul Roberto Bacci este secondat de dramaturgul Stefano Geraci şi de scenograful Adrian Damian, iar asistenţi de regie vor fi Maria Rotar şi Francesco Puleo. Din distribuţie fac parte actorii: Ramona Dumitrean, Alexandra Tarce, Anca Hanu, Irina Wintze, Patricia Brad, Sorin Leoveanu, Cornel Răileanu, Ionuţ Caras, Matei Rotaru, Cristian Grosu, Cătălin Herlo, Radu Lărgeanu, Miron Maxim.

Potrivit unui anunţ postat pe pagina oficială de Facebook a Teatrului Naţional, în seara evenimentului toți spectatorii sunt invitați să poarte haine albe. “Este rugămintea regizorului, având o strânsă legătură cu scenografia și costumele spectacolului, bineînțeles, în măsura în care acest lucru este posibil”, transmite instituţia clujeană.

În urmă cu doi ani, regizorul Roberto Bacci a montat pe scena de la Cluj spectacolul “Hamlet” de W. Shakespeare, spectacol care se află în stagiunea curentă a teatrului.

Postaţi un comentariu