“Microfonul cu inimă”, o altfel de întâlnire cu oameni de radio

Asociaţia Culturală Interludis Cluj-Napoca şi Fundaţia Culturală Carpatica din Cluj-Napoca organizează evenimentul “Microfonul cu inimă”, o altfel de întâlnire cu oameni de radio, prieteni şi colaboratori, într-o colocvială aniversară (15 martie 1954-15 martie 2014). Amfitrion al evenimentuli va fi arh. Ionel Vitoc, iar moderator Cornel Udrea. Întâlnirea va avea loc sîmbătă, 15 martie, începînd cu ora 17.00, la Galeria Casa Artelor de pe B-dul Eroilor, nr. 16.

În data de 15 martie, studioul Radio România Cluj împlineşte şase decenii de existenţă, moment special care dă startul proiectului Radio Cluj 60: un maraton de programe şi evenimente transmise on air – testimoniale, 60 de voci selectate din Fonotecă, ediţii speciale, on line, bloguri tematice, concursuri şi off air, lansări de carte şi CD-uri, spectacole şi concerte! În mijlocul comunităţii, dar mai ales la Sala de Concerte a Radioului ascultătorii vor fi aşteptaţi pentru a sărbători împreună cu realizatorii 60 de ani de la prima emisie în eter a postului de radio numărul 1 din Transilvania: Radio Cluj!

Ascultători de toate vârstele vor fi invitaţi într-un program de surprize radiofonice, spectacole şi evenimente culturale care ţin capul de afiş al lunii.


Publicitate

Postaţi un comentariu