Martin Garrix, la Cluj: UNTOLD Festival îl aduce pe cel mai tânăr superstar al muzicii electronice

Foto: en.electrafm.com

Untold Festival aduce o nouă premieră în România, de data aceasta pe cel mai tânăr superstar al muzicii electronice,  Martin Garrix. Acesta va urca pe scenă alături de Armin Van Buuren, Afrojack, Hardwell și de cel care l-a inspirat să devină DJ, legendarul Tiesto. Organizatorii Untold răspund astfel dorinței unui număr foarte mare de fani ai festivalului care și-au exprimat dorința de a-l vedea pe tânărul DJ la Cluj.

La ediția a doua a Festivalului Untold vor mai fi prezenți alți 150 de artiști, dintre care: Faithless, Parov Stelar, Clean Bandit, Scooter, Dubfire, Rudimental Dj, Chase and Status Dj.

Martin Garrix “tânărul savant” al muzicii electronice, pe numele lui real, Martjin Garritsen, a fost votat în 2015 de fanii din întreaga lume pe locul al III-lea în clasamentul DJ MAG TOP 100. La doar 19 ani, pasiunea pentru muzica i-a adus lui Martin Garrix premii internaționale și distincții precum cea din 2013 de la Dance Music Awards unde a fost ales DJ–ul anului și în 2015 la MTV Europe Music Awards unde a luat premiul pentru cea mai bună muzică electronică.

Artistul olandez l-a văzut pentru prima dată pe Tiesto în 2004, când avea 8 ani, la Jocurile  Olimpice de la Atena, moment în care și-a propus să-i calce pe urme. Visul lui s-a împlinit 11 ani mai târziu când Martin Garrix a produs prima melodie cu legendarul DJ, “The Only Way Is Up”, iar în vară la festivalul UNTOLD, elevul și profesorul se vor întâlni pe Ursus Untold Arena. Deși a debutat în muzica electro-dance doar de patru ani, Martin Garrix are deja colaborări cu artiști importanți precum: Ed Sheeran, Usher, Avicii, Hardwell, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike și mai ales cu cel care l-a făcut să își dorească să ajungă un artist desăvârșit, Tiesto. În mai 2015, Garrix coproduce și piesa lui Avicii care a făcut furori anul trecut, „Waiting for Love”,  se precizează în comunicatul transmis presei de organizatorii festivalului.

Untold a fost desemnat Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Clean Bandit, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

Postaţi un comentariu