Marius Mihalache, pe scena clujeană cu spectacolul Back to Swing

eepurl.com

Muzicianul care a reușit să confere țambalului valențe, subtilități și rezonanțe nemaiauzite prezintă la Cluj-Napoca concertul Back to Swing.

Astfel, luni, 10 martie de la ora 19.00 în sala Operei Naționale Române, Marius Mihalache propune un spectacol plin de spirit creat de acordurile trupei și strălucirea improvizației individuale a artistului. “Vom fi martorii unor momente inedite inspirate din anii ’20 – ’40 și din perioada bunei dispoziții, a swingului plin de viață, a pantofilor rupți pe ringul de dans și a ținutelor purtate cu stil”, se precizează în comunicatul transmis presei.

Marius Mihalache, câștigător a numeroase premii pentru virtuozitate interpretativă încă din copilărie, a participat la concerte la Scala din Milano, Rai Uno TV și a fost invitat să cânte în deschiderea concertelor unor interpreți faimoși precum Nina Simone, Gloria Gainor, Chick Corea. Concertele sale în Italia, Germania, Belgia, Olanda, Spania, Turcia, precum și numeroasele apariții în concerte live, la televiziune și radio în România, l-au transformat într-un artist recunoscut al unei noi formule de etno-pop-rock (combinație de țambal, percuție și chitară bass). Interpret, compozitor și aranjor al propriilor interpretări, Marius Mihalache antrenează și alți muzicieni valoroși (Teodora Enache, Lucian Maxim s.a.), realizând interpretări etno-jazz originale ale folclorului românesc.

Biletele se găsesc la Agenția Operei Române din Piața Ștefan cel Mare, nr. 14, la preţul de 50, respectiv 65 de lei

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Teatru Acum, asociație non-profit, în cadrul proiectului ”Artiști pentru Artiști”, care are ca scop promovarea artiștilor din Cluj-Napoca și din țară.

Postaţi un comentariu