Lord of the Dance revine la Cluj cu cel mai nou spectacol: Dangerous Games

eepurl.com

A cincea ediţie a Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF- este în plină desfăşurare. În acest weekend-ul acesta publicul clujean se poate delecta cu o serie de evenimente interesate pentru toate categoriile de public.

Sâmbătă, 10 octombrie, cel mai bun spectacol de dans din lume, Lord of the Dance, ajunge în Capitala Europeană a Tineretului. Michael Flatley prezintă, la Cluj-Napoca, noul show „Dangerous Games”, o abordare inedită și neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile ne vor introduce într-o lume mitică și captivantă.

Pentru noul show au fost păstrare câteva dintre numerele celebre din ”Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică.

Duminică, 11 octombrie la cinema „Florin Piersic” va avea loc spectacolul de stand-up comedy – IMPROvSHOW. Pentru prima dată în Cluj-Napoca, IMPROvSHOW aduce o oră jumătate de râs non-stop alături de vedeta serialului „Las Fierbinți”, Mihai Bobonete și comedianții Micutzu, Natanticu, Cătălin Neamțu, Mihai Rait și Vlad Pasenco.

De asemenea, vineri, 9 octombrie, va avea loc deschiderea oficială a pavilionului – Concept Space de pe bulevardul Eroilor. Concept Space este un concept futurist care își dorește să aducă manifestările artistice și evenimentele culturale în mijlocul clujenilor. Cei prezenți, vineri, la deschiderea oficială se vor putea bucura de momente artistice speciale și o degustare de vin, iar seara se va încheia cu un pop-up party incendiar chiar în centrul orașului.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF este unul dintre proiectele majore ale programului de interes național Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.

Postaţi un comentariu