Festivalul Electric Castle va avea cea mai mare scenă din România. Abonamentele Early Birds, puse în vânzare în octombrie

Organizatorii festivalului Electric Castle au anunţat mai multe noutăţi legate de festival, precum şi punerea în vânzare a abonamentelor Early Birds în a doua parte a lunii octombrie. Tot atunci vor fi anunţaţi şi primii artişti care vor urca pe scenele festivalului.

Astfel, pentru a treia ediţie, care va avea loc între 25 şi 28 iunie 2015, Electric Castle Festival pregăteşte patru zile de evenimente, şase scene şi 150 de artişti invitaţi.  “Festivalul creşte cu încă o scenă, vom avea şase anul viitor, evident creşte şi numărul de artisti din line-up, 150 aproximativ. Ducem Main Stage-ul într-un spaţiu mai încăpător, o să avem cea mai mare scenă pe care a văzut-o România la vreun festival. Abia aşteptăm să vă dezvăluim numele artiştilor care vor performa aici. În curtea castelului apare Boiler Stage, o scenă dedicată ritmurilor sparte şi celor mai importante trupe şi artişti români”, se precizează pe pagina oficială de facebook a evenimentului.

Citiţi mai jos un interviu cu organizatorii Electric Castle Festival preluat din revista „Sinteza” numărul 7:

Interviu/ Electric Castle, festivalul care schimbă mentalităţi

Postaţi un comentariu