Festivalul Delahoya crește numărul scenelor și diversifică performance-urile la ediția din 2017

Foto credit: Delahoya
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Primul festival care în urmă cu 20 de ani a dat startul scenei electronice românești revine în 2017 cu o serie de elemente noi în ceea ce privește amenajarea și genul muzical abordat.

Astfel, pentru ediția cu numărul 21, între 23 și 24 iunie, Festivalul Delahoya, în colaborare cu /FORM SPACE pregătește un eveniment desfășurat pe trei scene: la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, la /FORM SPACE, situat la parterul Cluj Arena și pe platoul dintre cele două locații. Aici, în premieră, va fi amenajată o scenă dedicată exclusiv muzicii LIVE.

“Dacă anul trecut ne-am concentrat pe Sala Polivalentă, anul acesta extindem zona urbană cu încă două locaţii: una indoor, în incinta celui mai în vogă spațiu de performance al oraşului, şi una open-air situată pe platoul dintre Sala Polivalentă şi Form Space. Practic, vom avea un program extins, zi şi noapte, muzică electronică de toate genurile, formaţii live şi mulţi djs străini şi români”, spune Horațiu Dumitraș, fondatorul Delahoya.

Scena drum&bass va fi amenajată și în acest an în Sala Polivalentă, o zonă accesibilă, sigură și cu o acustică de top, transmit organizatorii.

/FORM SPACE, noul spațiul de evenimente și concerte inaugurat la sfârșitul anului trecut în Cluj devine, pe perioada Delahoya, scena care va îngloba toate elementele festivalului: muzica house, djs, dar și live performances. Pe platoul dintre Sala Polivalentă și /FORM SPACE va fi amenajată scena LIVE. Pentru prima dată din 1997, Delahoya se va dedica diversității muzicale și va aduce la Cluj trupe care abordează stiluri total diferite de cel cu care am fost obișnuiți: rock, alternativ, electronic, hip-hop, dub și altele.

În perioada următoare, organizatorii vor anunța line-up-ul festivalului, care va acoperi atât preferințele muzicale ale publicului familiarizat cu spectacolele din /FORM SPACE, cât și ale fanilor Delahoya.

Festivalul Delahoya a fost fondat în 1997 și a fost primul eveniment de gen din România, reunind tânăra comunitate a fanilor muzicii electronice și fiind martor la evoluția rapidă a acestui gen muzical timp de două decenii.

Postaţi un comentariu