Festivalul „Colours of Cluj” caută voluntari

Foto arhivă: Dan Bodea

Organizatorii Festivalului „Colours of Cluj”, desfăşurat în această vară la Cluj, caută voluntari care  să ajute în desfășurarea activităţilor interactive de teatru, muzică, dans, arte vizuale și video pe parcursul celor trei zile de evenimente.

Voluntarii vor avea ocazia de a interacționa cu artiștii invitați și de a se implica în oricare dintre activitățile propuse de către festival, câștigând în același timp experiență practică în organizarea de evenimente și dovedindu-și abilitățile ca membri ai unor echipe diverse și pline de energie.

Înscrierile se fac exclusiv online, completând formularul de la adresa http://bit.ly/VoluntariColours2014, până în data de 23 iulie 2014.

A doua ediție a festivalului Colours of Cluj va avea loc între 8 și 10 august 2014, în organizarea Asociației Film și Cultură Urbană, în parteneriat cu Asociaţia SHIFT – Transilvania Art Grup. Festivalul va găzdui evenimente în aer liber, prezentate în spaţii cunoscute dar și mai puţin convenţionale. Spectacolele vor include numeroase momente participative, în care cei prezenți vor fi invitaţi să se alăture activităților în mod activ, prin ateliere creative, instalaţii interactive, scene pentru neprofesionişti, întâlniri dintre public, artişti şi produse artistice create special pentru comunitatea clujeană.

Organizatorii au deschis și un „apel la proiecte” prin care artiștii clujeni sunt invitați să propună instalații interactive sau evenimente participative pe care să le prezinte în cadrul festivalului. Acest apel are ca termen limită data de 20 iulie. Mai multe detalii despre tipul de propuneri așteptate și bugetul disponibil, pe site-ul Colours of Cluj.

Postaţi un comentariu