Enjoy the silence și Personal Jesus au răsunat pe Cluj Arena. Depeche Mode, show desăvârșit

Mii de fani ai legendarei trupe Depeche Mode au asistat duminică seara la ultimul show din segmentul european al turneului Global Spirit de promovare a celui mai recent album. Concertul organizat pe Cluj Arena a fost cu atât mai special cu cât a avut mai multe momente unice pe care fanii le-au pregătit pentru chitaristul trupei, britanicul Martin Gore, a cărui zi de naștere a coincis cu show-ul de la Cluj. Trupa Depeche Mode s-a aflat pentru a treia oară în România. 

Unul dintre cele mai emoționante momente ale serii a fost cu siguranță cel în care mii de fani i-au cântat „Happy Birthday” chitaristului Depeche Mode, imediat după momentul solo pe care acesta l-a avut pe scenă, respectiv după piesele A Question of Lust și Home.

 

 

Cu o zi înainte de eveniment, însă, Martin a fost surprins de organizatorii concertului cu un tort pregătit special pentru ziua lui de o clujeancă. Cea care a venit cu propunerea ca artistul, dar și colegii lui de trupă să fie surprinși cu torturi pregătite în Cluj a fost Laura Coroianu, Managing Director la Emagic, organizator principal al concertului.

„Tortul pentru Martin a fost cu ciocolata neagră și sos de fructe de pădure, după preferințele artistului. Restul torturilor pe care le-au savurat membrii formației au fost alegerea mea. Am preparat unul Crunchy Caramel pentru că toată lumea adoră untul de arahide, un Tottenham de fructe de pădure de sezon și unul Lime cu mentă pentru ca este fresh și gustos. Și a mai fost încă o cerere a doua zi pentru încă unul de ciocolata și fructe de pădure. Am avut feedback foarte bun, mi-a fost transmis că cei din trupă au spus că torturile au fost spectaculoase și extraordinar de gustoase, prin urmare eu și soțul am primit invitații la concertul lor deși aveam deja biletele cumpărate”, a declarat Cristina Kallo pentru Transilvania Reporter, din partea brandului The Healthy Cake, cu câteva ore înainte de începerea concertului.

În ceea ce privește concertul de la Cluj, Depeche Mode nu și-a dezamăgit fanii. În jurul orei 21.00, trupa și-a început show-ul cu piesa Going Backwards, de pe cel mai recent album, „Spirit”, și a continuat timp de două ore cu alte piese celebre sau recent lansate.

Foto: Cristina Beligăr

Foto: Cristina Beligăr

Setlistul a fost cel pe care formația l-a avut și în celelalte concerte din turneu, nelipsite fiind World in my eyes sau Everything counts. Unul dintre momentele culminante ale concertului a venit odată cu melodia Enjoy the silence când peste 40.000 de oameni prezenți la concert au cântat versurile împreună cu solistul Dave Gahan. În stilul consacrat, acesta s-a mișcat permanent pe scenă și a creat atmosferă pentru fanii săi. Concertul s-a încheiat cu celebrele hituri I feel you și Personal Jesus, dar nu înainte ca solistul să aducă un omagiu regretatului cântăreț și compozitor David Bowie, printr-un cover la piesa Heroes.

 

Postaţi un comentariu