Efectul Untold pentru artiștii prezenți în festival: Poze „de familie” cu publicul și mulțumiri pe Instagram, Facebook și Twitter

Martin Garrix pe contul de Instagram

La două zile după încheierea ediției din acest an a Festivalului Untold, artiștii prezenți pe scena principală din incinta Cluj Arena sau, după caz, echipele din spatele acestora, continuau să posteze pe conturile oficiale de socializare poze și secvențe video din concertele susținute la Cluj. Martin Garrix, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, sau Tiësto, cinci dintre cei mai de succes DJ ai lumii la ora actuală, cu peste 17 milioane de fani, cumulat, doar pe conturile de Instagram și alte zeci de milioane pe conturile de Facebook, au fost cei mai activi la capitolul laude și mulțumiri aduse publicului și festivalului Untold. Aprecierile la adresa festivalului au ajuns la sute de mii de fani de-ai lor din toată lumea, promovând astfel România și evenimentul în sine. Una dintre cele mai sincere reacții a avut-o tânărul DJ olandez Martin Garrix, urmărit pe contul de Instagram de 7, 4 milioane de fani, care a precizat că va număra zilele până la revenirea lui în România.

Mai jos vă prezentăm o selecție a modului în care a fost reflectat Untold Festival prin ochii celor mai cunoscuți artiști internaționali ai momentului.

Prima zi:

După prima zi a evenimentului, DJ-ul olandez Tiësto scria pe contul personal de Twitter că România este un loc minunat în Europa pe care toată lumea ar trebui să îl treacă pe listă ca destinație, în timp ce pe contul de Instagram își trimitea fanii spre un alt cont de socializare, respectiv Snapchat pentru a vedea „cât de nebună a fost noaptea trecută în România”.

Tiesto

După succesul pe care l-au avut în prima ediție Untold, când un stadion plin de oameni a cântat alături de ei hitul The Hum, Dimitri Vegas & Like Mike s-au reîntors în Cluj și au încheiat prima seară de concerte pe Cluj Arena. La final, cu greu s-au despărțit de fanii lor, dar nu înainte de a face o poză „de familie” pe care au postat-o câteva ore mai târziu pe Instagram, împreună cu comentariul: „Ce noapte!”. Poza a fost apreciată cu peste 55.000 de like-uri. Două zile mai târziu, au revenit cu o altă poză, intitulată Romanian Lights, reprezentând o mare de oameni prezenți la Untold Festival cu telefoanele aprinse.

Romanian Fam picture ! What A Night ?? #UntoldFestival

A photo posted by Dimitri Vegas & Like Mike (@dimitrivegasandlikemike) on

Cei peste 300.000 de fani ai DJ-ului olandez Fedde le Grand au putut, de asemenea, să arunce o privire asupra atmosferei de la Untold Festival printr-o poză apreciată cu 6000 de like-uri.

This was #Untold ?? @UntoldFestival all pics: flg.dj/flgdjuntold16-web ? @alivecoverage

A photo posted by Fedde Le Grand (@feddelegrand) on

 A doua zi

La câteva ore de la încheierea celei de-a doua seri a festivalului, aprecierile au început să curgă pe platformele de socializare ale celor mai cunoscuți artiști ai momentului pe segmentul muzicii house progresiv, electro house, eurodance și techno. Pe contul oficial de Instagram al solistului trupei Scooter,  H.P. Baxxter, au apărut nu mai puțin de patru poze din timpul show-ului alături de cuvinte de laudă adresate publicului din România.

Great audience tonight !!!

A photo posted by H.P. Baxxter (@hpbaxxterofficial) on

Suedezii de la Galantis au mulțumit pe Facebook și pe Instagram festivalului Untold și au transmis toată dragostea lor fanilor prezenți în festival. Peste 7.400 de like-uri au primit la postarea unei poze din timpul reprezentației lor.

Thank you @untoldfestival!! So much love for you #SeafoxNation

A photo posted by Galantis (@wearegalantis) on

Hardwell, un alt DJ de top cu 3.7 milioane de fani pe Instagram a transmis: „Romania you guys know how to party!!!”, poza lui primind peste 70.000 de like-uri. Producătorul Tujamo, care a încheiat ziua a doua a festivalului, nu s-a lăsat mai prejos și a postat, de asemenea, o poză din timpul show-ului său.

Romania you guys know how to party!!!

A photo posted by Hardwell (@hardwell) on

 Ziua a treia

Poate cei mai activi pe rețelele de socializare în ceea ce privește imortalizarea prezenței lor la Cluj și la Untold Festival, au fost băieții de la Twoloud. Nu mai puțin de nouă poze și video-uri au postat aceștia pe Instagram, de la momentul aterizării pe aeroportul din Cluj într-o aeronavă a companiei Wizzair, la momentul show-ului din festival. „Ce public minunat. Nu există cuvinte pentru a-l descrie!”, au spus Twoloud.

Pe Instagram, cu ajutorul opțiunii recente de live video, Stories , DJ-ul Armin Van Buuren posta sâmbătă, cu câteva ore înainte de a păși pentru a doua oară pe scena Untold, mai multe clipuri. În zilele următoare, pe contul său au început să apară și poze din timpul show-ului, cu mesaje de mulțumire adresate festivalului și publicului.

croppp

A patra zi

„Mulțumim Untold pentru o așa duminică minunată”, au transmis artiștii de la Parov Stelar pe contul lor de Instagram și Facebook.

Thank you #untoldfestival for such an amazing Sunday night!

A photo posted by Parov Stelar (@parovstelarofficial) on

 „Mulțumesc Untold pentru asta. Nu am cuvinte”, este un alt comentariu la adresa festivalului venit din partea DJ-ului belgian Felix De Laet, cunoscut cu numele de Lost Frequencies. Tânărul în vârstă de 22 de ani a postat trei poze de la Festivalul Untold, atât de pe scenă, cât și din culise.

Thank you #Untold for this… I have no words ???? ? : @alivecoverage

A photo posted by Lost Frequencies (@lostfrequenciesmusic) on

 Afrojack, în top 5 al celor mai buni DJ din lume, cu 2.9 milioane de fani pe Instagram, a scris despre festivalul Untold că a fost o adevărată nebunie. Poza sa a primit peste 30.000 de like-uri.

Untold Festival last night was INSANE!!! (?: @lorenzotnc)

A photo posted by Nick (@afrojack) on

Peste 280.000 de like-uri a primit una dintre pozele postate pe Instagram de DJ-ul olandez Martin Garrix, prezent la festivalul Untold în ultima seară. Pe contul său a apărut de asemenea, în cursul zilei de marți, o filmare a ultimei melodii prezentate în festival, respectiv cel mai recent hit al său, In the name of love. „România, am avut primul show în această țară și mi-a plăcut la nebunie. Mulțumesc pentru că ai avut un public atât de minunat și voi număra zilele până voi reveni cu un nou show aici”, a spus artistul pe Instagram.


Publicitate

Postaţi un comentariu