„Colateral, Oedip”, primul spectacol invitat în spaţiul Reactor

Spaţiul cultural Reactor aduce publicului din Cluj primul spectacol invitat, un one man show care îl are ca protagonist pe actorul Cristian Iorga, laureat al Galei HOP, 2013 (Premiul Teatrului Național din Timișoara) şi al Galei STAR Bacău, 2014 (cel mai bun one man show).

Spectacolul este realizat pe baza a două scrieri scurte ale dramaturgului Mihai Ignat: „Colateral, Oedip” și ”Toate mi se-ntâmplă numai mie”.

Una dintre problemele generației tinere (și nu numai), este alegerea socializării virtuale în detrimentul comunicării adevărate, firești, față în față cu persoane reale. Textul lui Mihai Ignat abordează acest subiect cu foarte mult umor, arătând că în cele două lumi regulile de comunicare sunt diferite, iar încurcarea acestor reguli naște situații jenante. Personajul interpretat de Cristian Iorga încearcă să își găsească o prietenă prin intermediul rețelelor de socializare, dar cum în mediul online nimeni nu e ceea ce pare a fi, ajunge să apeleze la un psiholog pentru a înțelege care este cauza întâmplărilor nefericite prin care trece.

Spectacolul „Colateral, Oedip” are durata de patruzeci de minute şi este programat pentru duminică, 15 iunie, de la ora 20.00 în spaţiul Reactor de creaţie şi experiment.

Preţul unui bilet: 15 lei (13 lei cu rezervare) şi 10 lei pentru studenţi.

Postaţi un comentariu