Cea mai mare expoziţie interactivă despre Secretele Egiptului Antic vine la Cluj

Foto: www.facebook.com/HistoryHackersRo
eepurl.com

Cea mai mare expoziție interactivă pentru copii va fi organizată la Cluj-Napoca începând cu luna februarie şi va pune la dispoziţia micilor vizitatori povești fascinante ale istoriei, într-o serie de expoziții interactive.

History Hackers-Secretele Egiptului Antic va oferi copiilor o experienţă educaţională, vizitatorii putând să analizeze îndeaproape fiecare exponat, să îl atingă, să se joace, să creeze, să experimenteze specificul acelor timpuri. Expoziția include prezentări și explicații ale momentelor, personajelor și obiceiurilor esențiale ale epocii, îmbinând faptele istorice redate pe înțelesul copiilor cu elemente de butaforie, dar și ateliere interactive cu scop educațional.

Cei mici vor putea să descopere secretele Egiptului Antic luând parte la activitățile de grup pregătite special pentru ei: ateliere de bijuterii, amulete, hieroglife sau mumificare. Proiectul este primul de acest gen organizat în zona Transilvaniei, un concept care aduce în atenția celor mici istoria într-o formă mult mai atractivă, atât pentru copii, dar și pentru părinți.

“Această expoziție este o oportunitate de educare și îmbogățire a cunoștințelor copiilor, fiind mai mult decât o prezentare a unor date și fapte istorice. Activitățile interactive captează atenția și conduc la o fundamentare de lungă durată a informațiilor” declară organizatorii. Expoziţia este recomandată copiilor între 6 şi 14 ani.

 

Categorii de bilete:

– copii sub 14 ani – 20 lei,

– adulți – 30 lei,

– familie 3 persoane – 65 lei,

– familie 4 persoane – 80 lei,

– grup de 10 copii: 20 lei/ copil + 1 însoțitor intră gratuit,

– grup de 20 copii: 15 lei/copil + 2 însoțitori intră gratuit,

– grup de 30 copii: 15 lei/ copil + 3 însoțitori intră gratuit.

Evenimentul este organizat de Amprenta Advertising în perioada 30 ianuarie-30 martie, la parterul clădirii The Office de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 Nr.77. Expoziţia va putea fi vizitată în fiecare zi, de marți până duminică inclusiv, între orele 10:00 și 18:00. Biletele vor putea fi achiziționate începând cu prima zi a expoziției, de la locație.

Postaţi un comentariu