Armin van Buuren revine pe scena UNTOLD Festival

Foto: Dan Bodea

Unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume, Armin van Buuren, revine pe scena Untold Festival și se alătură lui Tiesto, Hardwell și Afrojack, în lista reprezentanților genului EDM (Electronic Dance Music), ce vor fi prezenți în această vară la Cluj.

Astfel, Armin van Buuren își păstrează promisiunea făcută la prima ediție Unntold, în fața a 70.000 de oameni, de a se întoarce pe scena ediției a doua a festivalului.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Citiți și:

Foto. Armin van Buuren, show incendiar pe Cluj Arena

Potrivit organizatorilor, peste 40.000 de fani l-au votat și l-au dorit pe Armin van Buuren din nou pe scena festivalului. „A fost pe primul loc în topul preferințelor, iar dorința lor de a-l avea din nou pe regele Trance-ului în România, devine realitate. De altfel, artistul olandez a fost desemnat de 5 ori cel mai bun DJ al lumii de câtre revista DJ Magazine. Armin van Buuren promite că va aduce pe scena Untold un show incredibil, care face parte din turneul mondial de promovare a noului său album Embrace, ce va debuta în luna mai la Amsterdam. Ne bucurăm că Armin van Buuren a apreciat atât de mult festivalul Untold încă de la prima ediție. A stabilit de la început o relație specială cu fanii, iar la finalul show-ului am remarcat cu toții cât de impresionat a fost de publicul din România. Drept dovadă, iată că revine pe scena noastră și la ediția din acest an”, a transmis Bogdan Buta, General Manager Untold.

Alte 5.000 de abonamente disponibile 

La aproape 4 luni de la punerea în vânzare a abonamentelor, 30.000 au fost deja cumpărate. Marți, 9 februarie, începând cu ora 12.00 vor fi puse în vânzare alte 5.000 de abonamente la prețul de 340 lei + taxe. Festivalierii pot achiziționa și abonamnete VIP la prețul de 600 de lei +taxe. Ulterior vor fi disponibile și bilete de o zi, însă numărul lor va fi limitat.

Best Major Festival și Brandul Anului în România

Untold a fost desemnat anul acesta Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, Internatio-nal Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anu-lui 2015.

Untold 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume.

Postaţi un comentariu