Alți doi headlineri confirmați la UNTOLD Festival 2016: Afrojack și Hardwell

Foto: www.weraveyou.com

Organizatorii UNTOLD Festival au anunțat miercuri, 20 ianuarie, alți doi headlineri în programul festivalului după ce la începutul lunii a fost confirmată la Cluj prezența DJ-ului olandez Tiësto. Astfel, Afrojack, câștigător al unui premiu Grammy și Hardwell, headliner la cele mai mari festivaluri din lume, se va alătura celorlalți „regi” ai muzicii EDM (Electronic Dance Music) pe care organizatorii îi vor aduce în fața zecilor de mii de participanți la festival.

Afrojack – pentru prima dată în România

Nick van de Wall cunoscut după numele sau de scenă Afrojack are 29 de ani și vine pentru prima dată în România. Artistul olandez este producător muzical dar și DJ. Mai mult, acesta este câștigător al unui Premiu Grammy. Afrojack este cunoscut și pentru colaborările cu renumiți artiști internaționali cum ar fi David Guetta, Sia, Nicky Minaj, Pitbull, rapperul Ne-Yo și Beyonce.

Hardwell – locul 1 mondial

Hardwell pe numele său real Robbert van de Corput, este mereu printre  headlineri la cele mai mari festivaluri din lume. HARDWELL a fost desemnat în anii 2013 și 2014, de revista DJ Magazine Piesa Hollywood va fi lansată în curând, iar la vară va putea fi auzită live  și pe scena UNTOLD.

 5.000 de abonamente disponibile la 300 de lei

La trei luni de la punerea în vânzare a abonamentelor, 26.000 au fost deja cumpărate de fanii UNTOLD. Până pe 31 ianuarie, de pe site-ul www.untoldfestival.com mai pot fi achiziționate abonamente la prețul de 300 lei + taxe, în limita totală a 5.000 de bucăți. Odată cu epuizarea lor, se va trece la un alt prag de preț. Ulterior vor fi disponibile și bilete de o zi, însă numărul lor va fi limitat.

UNTOLD Festival a fost desemnat miercuri, 13 ianuarie, Best Major Festival in Europe la ediția a șaptea a galei European Festival Awards, eveniment care s-a desfășurat în Groningen, Olanda. Festivalul UNTOLD a intrat în competiție cu cele mai mari evenimente de acest gen din Europa, fiind singurul festival din România care a câștigat până în prezent acest trofeu. Anii trecuți, premiul Best Major Festival a fost câștigat de două ori de Festivalul Sziget din Ungaria, de Exit Festival din Serbia, de Tomorrowland din Belgia și de două ori de Open’er Festival din Polonia.

Citiți și:

Tiësto, primul headliner confirmat la UNTOLD Festival 2016

Premieră: UNTOLD Festival a fost desemnat Best Major Festival la European Festival Awards

Postaţi un comentariu