Alexandru Andrieş revine pe scena clujeană într-un nou concert

Foto: alexandries.free.fr
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

După 15 ani de la ultimul turneu în Cluj-Napoca,  Alexandru Andrieş, revine pe scena clujeană într-un concert dedicat reeditării primului său album – „Interioare”, în variantă remasterizată.  Artistul va fi însoţit pe scenă de muzicienii Ioana Mîntulescu, Sorin Romanescu și Berti Barbera.

Cântăreț de blues, jazz, folk, arhitect, scriitor, poet, traducător, pictor, grafician şi nu în ultimul rând artist, Alexandru  Andrieş  a cântat mereu cu săli pline, având un public variat ca vârstă și reușind să îl mențină, dar și să îl împrospăteze mereu, indiferent de epoca și perioadele pe care le-a traversat.

“Nu mă întrebaţi, nu ştiu când au trecut 30 de ani…dar e sigur că au trecut: primul meu disc, Interioare, a apărut la Casa de discuri Electrecord în 1984 – şi suntem în 2014, nu-i aşa?” – preciza Alexandru Andrieș, la relansarea albumului „Interioare” în  Librăria Cărturești din Bucureşti. Printre melodiile pe care publicul le va asculta în concert se numără: ‘Unde te duci’, ‘Frumoasă fată’, ‘Fără griji’, ‘Parcul’, ‘Fluture pe perdea’, ‘Ochii tăi’, ‘Poveste mică’, ‘Ea va veni’.  “Vă invităm, așadar, la un spectacol-concert despre sentimente, trăiri, iubiri simțite și cântate… altfel: cu satiră, umor, dar și cu sensibilitate, într-un limbaj aparte și interpretate într-un stil personal inconfundabil. Un concert despre multe uitate, dar dorite a ni le aduce aminte”, transmit organizatorii evenimentului.

Concertul va avea loc în data de 27 Septembrie 2014, de la ora 19.00 la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj, biletele fiind deja puse în vânzare la casieria CCS.

Postaţi un comentariu