10.000 de bilete la Untold Festival, epuizate în trei zile. Sute de tineri stau la coadă pentru a-şi ridica biletele

Foto: Dan Bodea
eepurl.com

Casa de bilete de la Agenţia Teatrală din Cluj, unul din punctele de unde pot fi ridicate biletele pentru Untold Festival, a fost luată „cu asalt” vineri de tinerii care au dorit să îşi asigure un loc la festival şi care s-au pre-înregistrat la eveniment pe site-ul oficial al Festivalului.

Biletele în regim Early Bird la Untold Festival puse în vânzare miercuri, 14 ianuarie, de organizatorii evenimentului s-au epuizat în doar câteva ore. Deşi decizia organizatorilor a fost de a le suplimenta cu alte 5000 de abonamente, şi acestea s-au epuizat în decursul zilei de 15 ianuarie.

Potrivit site-ului oficial al festivalului, datorită cererii foarte mari, luni, 19 ianuarie, organizatorii festivalului vor mai lansa spre vânzare încă 5000 de abonamente de tip Early-Bird pe site-ul și în rețeaua Eventim la prețul de 189 de lei + taxe eventim urmând ca, după epuizarea acestora să fie lansat un nou preț pentru abonamente. „Vor fi bilete pentru toată lumea. Persoanele care şi-au rezervat biletele pe site trebuie să ţină cont şi de celelalte puncte de unde pot fi achiziţionate biletele”, a declarat Diana Apan, purtătoarea de cuvânt a proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Pre-înregistrările de pe site continuă și oferă posibilitatea doritorilor de a adăuga numele artiștilor pe care își doresc să îi vadă și să îi asculte la Untold Festival. Pe primele două locuri se află cei 2 headlineri anunțați până acum, David Guetta şi Avicii, iar în topul preferințelor celor peste 22 de mii de înscriși se află: Martin Garrix, Passenger, Arctic Monkeys, Ed Sheeran, ATB, Tinie Tempah urmate de alte peste 1800 de propuneri. Organizatorii promit că în 29 ianuarie vor anunța o nouă listă cu artiști care vor participa la festival și care acoperă diverse genuri muzicale, făcând din acest festival unul dedicat publicului larg.

1IMG_7614

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Cererea pentru abonamente a fost foarte mare încă din 23 decembrie 2014 când organizatorii au lansat 1000 de abonamente în regim Super Early Bird care s-au vândut la prețu lspecial de 100 de lei în doar 5 zile, fără ca cei care le-au cumpărat să știe numele festivalului sau artiștii care vor urca pe scene.

Untold Festival se va desfășura între 30 iulie – 2 august la Cluj-Napoca și este evenimentul major al Cluj Capitala Europeană a Tineretului 2015. În cadrul festivalului verii vor fi activate mai multe zone ale orașului cu multe activități și peste 10 scene. Organizatorii așteaptă peste 300.000 de participanți în cele 4 zile de festival.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Organizatorii Untold Festival amintesc că mai pot fi ridicate bilete de la:

1. Orange shop Cluj 1 – BD.21 Decembrie 1989, Nr.23-25
2. Orange Shop Cluj 2 – Piața Unirii, Nr.6
3. Orange Shop Cluj 3 Polus – Centrul comercial Polus Mall
4. Orange Kiosk Iulius Mall
5. Stand-ul de bilete Iulius Mall

Postaţi un comentariu