Peste 100 de câini vor încânta publicul clujean la Hiperparada animalelor 2014

Ziua Internaţională a Câinilor de Salvare şi Ziua Jandarmeriei Ardelene va fi sărbătorită la Cluj, timp de două zile, la sfârşitul acestei săptămâni în cadrul Hiperparadei animalelor 2014.

Astfel, sâmbătă şi duminică (26-27 aprilie), de la orele 10.00 şi până la 16.00, peste 100 de câini din cele mai diverse rase promit sa îi încânte pe spectatori cu talentele lor în parcarea Hipermarketului Cora Cluj. Publicul va putea urmări câinii de serviciu ai Poliţiei şi Jandarmeriei simulând acţiuni de intervenţie, câini de salvare în acţiuni de căutare, demonstraţii de disciplină, pază şi apărare, discdogging, dogdancing, agility şi mai ales o extraordinară paradă a raselor.

În plus, vizitatorii Hiperparadei vor avea ocazia să îi cunoască pe protagoniştii demonstraţiilor la standurile amenajate în cadrul evenimentului. Vor putea să le pună direct întrebări angajaţilor MAI de la Centrului Chinologic Dr.Aurel Greblea din Sibiu, conductorilor echipelor canine de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj, angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, voluntarilor Asociaţiei pentru Câini de Salvare Transilvania şi ai Asociaţiei Samaritenilor Orastieni. Bruno Icobet, câştigătorul ultimei ediţii a show-ului Romanii au talent, îi va încanta cu demonstraţii extraordinare de discdogging, sportul pe care doreşte sa îl promoveze alături de căţeii săi. Reprezentanţii şcolilor de dresaj clujene vor face demonstraţii de disciplină, pază, apărare, agility, dogdancing şi vor da sfaturi şi informaţii despre dresajul canin şi programele de dresaj pe care le desfăşoară pentru clujeni.

Asociaţia Chinologica Napoca a Judeţului Cluj va fi şi ea reprezentată de peste douăzeci de crescători clujeni care vor încânta vizitatorii cu o extraordinară paradă a raselor, aceştia având ocazia de a afla, direct de la crescători, care sunt particularităţile fiecărei rase, ce înseamnă un câine de calitate şi de unde poate fi acesta achiziţionat.

afiss

Postaţi un comentariu