Personaje de basm au umplut Grădina Botanică

Foto: Dan Bodea

Vă mai amintiți de Iepurele Alb, sau pălărierul nebun? De pisica de Cheshire, sau de Alice? O seară banală de sfârșit de august a fost transformată într-una de basm, odată cu punerea în scenă a operei ”Alice în țara minunilor”.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Și pentru ca participanții să fie integrați perfect în decorul de basm al poveștii lui Caroll Lewis, inițiatorii evenimentului, Seri de vară clujene, alături de administrația Grădinii Botanice și Scena Urbană au pregătit spectacolul de operă ”Alice în Țara Minunilor”, o adaptare după opera de Robert Chauls, în incinta Grădinii Botanice ”Alexandru Borza”.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Sute de clujeni, însoțiți de foarte mulți copii au gustat din savoarea lumii fantastice pe care Caroll Lewis a creat-o pentru povestea micuței Alice. Artiștii de la Opera Română, extrem de fanteziști când vine vorba de proiecte îndrăznețe, au reușit să aprindă imaginația micilor melomani, prezenți la eveniment.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

În fapt, acesta a fost și obiectivul celor care au avut ideea, de a provoca publicul să închidă ochii, să viseze, să se transpună în micuța Alice, forma pură a copilului care are pofta și curajul necesar pentru a împinge visele dincolo de orice barieră.

Postaţi un comentariu