Internet gratuit în autobuze, pentru prima dată în județul Cluj, la Turda

Foto: Dan Bodea

Călătorii din municipiul Turda vor avea posibilitatea să se conecteze la internet wireless, în orice mijloc de transport al STP, indiferent de ruta pe care circulă. Operatorul de transport introduce acest serviciu, în mod gratuit, începând din data de 22 decembrie, Turda fiind al doilea oraș din România (după Alba Iulia) unde se întâmplă acest lucru.

Potrivit comunicatului transmis presei de STP, o perioadă, în care sistemul va fi calibrat, accesul va fi gratuit pentru toți călătorii, fără a fi nevoie de adăugarea unui cod de access sau de introducerea altor date personale. În viitor, se vor putea conecta la internet posesorii de carduri de mobilitate urbană. Accesul la internet va fi în continuare gratuit dar se va face pe baza unui cod de acces ce poate fi obținut în două moduri: de la orice chioșc STP, sau online la prima accesare a serviciului STP WiFi, pe baza Codului Numeric Personal (CNP) al posesorului de card.

 

Alături de Alba Iulia, Turda deține unul dintre cele mai performante sisteme de transport public din România, multe dintre îmbunătățirile realizate în ultimii ani, reprezentând premiere naționale. STP este compania de transport public care a reușit în ultimii ani să crească semnificativ calitatea serviciilor, aproape de toate standardele din Uniunea Europeană. Clienții STP pot opta să își achiziționeze bilete de autobuz prin SMS, de la automatele de bilete din stații, de la chioșcuri, de la agenții comerciali parteneri și de acum și prin sistemul mobilPay. De altfel, STP a fost primul operator din România care a implementat sistemul de plată a biletelor prin SMS.

Postaţi un comentariu