Eveniment / Bucuria mişcării a cuprins Clujul

Una dintre cele mai dure "întreceri" din cadrul campaniei "Bucurie în mişcare" a fost întrecerea de kangoo jumps, care a durat mai bine de două ore

Sâmbătă şi duminică, clujeni de toate vârstele au participat la evenimentul intitulat „Bucurie în mişcare”. Organizatorii, 11even, în parteneriat cu mai mulţi sponsori, au derulat o serie de jocuri şi concursuri destinate în special familiilor şi copiilor. Scopul manifestării a fost acela de a susţine organizarea unei tabere de vară, sub egida „Creatori de viitor”, care va avea loc în perioada 23-27 iunie, la care vor participa 65 de elevi cu performanţe şcolare deosebite.

Tir cu arcul, minifotbal sau kangoo jumps au fost doar câteva dintre întrecerile la care au participat sute de clujeni. Invitatul special al evenimentului a fost Gheorghe Hagi care s-a arătat încântat de iniţiativa organizatorilor.

„Eu m-am născut să fac sport, toată viaţa am fost sportiv şi sunt foarte fericit să particip la asemenea evenimente, să văd părinţi care îşi aduc copii să facă mişcare şi să participe alături de copiii lor la diverse întreceri. Am susţinut şi o voi face mereu, orice iniţiativă de acest fel, pentru că vreau ca şi copiii mei şi copiii românilor să trăiască sănătos, să mai iasă din rutină, să facă mişcare”, a declarat Hagi.

Campania”Bucurie în mişcare” a ajuns la a III-a ediţie, iar câştigătorii au fost recompensaţi cu premii oferite de sponsori şi organizatori.

Postaţi un comentariu