Donezi sânge, mergi gratis la Untold. Caravana mobilă Blood Network ajunge în weekend la Cluj

Caravana mobilă Blood Network  se oprește în perioada 15 iulie-17 iulie în Piața Unirii din centrul orașului Cluj-Napoca. Cei care doresc să doneze sânge o pot face la sfârșitul acestei săptămâni, adică vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 9.00. Cine donează sânge la caravana mobilă din Piața Unirii și se înscrie în baza de date Și Eu Donez (https://www.reteaua.sieudonez.ro) primește un bilet gratuit pentru ziua de joi a festivalului, când pe scenă vor urca Dimitri Vegas&Like Mike, Tiesto și Faithless.

Potrivit comunicatului transmis presei de organizatori, începând de luni, 18 iulie și până miercuri, 20 iulie caravana mobilă Blood Network se mută la București, la intrarea în parcul Herăstrău, dinspre Piața Charles De Gaulle. Și aici cei care doresc să doneze sânge o pot face în fiecare zi tot de la ora 9.00.

Cei care nu ajung să doneze la caravana mobilă, pot să se îndrepte spre Centrele de Transfuzii din întreaga țară până pe 29 iulie. Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară și înscriu codul de donare primit pe site-ul www.untold.com/#bloodnetwork, primesc o reducere de 150 de lei din prețul final al abonamentului.

Untold 2016 va avea loc în perioada 4-7 August, iar pe scenă vor urca: Dimitri Vegas&Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto, alături de alți peste 150 de artiști internaționali dintre care: Afrojack, Faithless, Parov Stelar, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

 

Postaţi un comentariu