Desen pe faianță în Parcul Central

sursa foto: csrmedia.ro
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Cesarom organizează sâmbătă, 21 septembrie, între orele 10.00 – 14.00 cea de-a doa ediție a evenimentului „Ora de desen”, în Parcul Central din Cluj-Napoca.

Cu ocazia acestui eveniment, copiii sunt provocați la creativitate din nou, după ce prima ediție a avut un real succes.

„După succesul înregistrat la evenimentul ce a avut loc anul trecut în București, la care am avut peste 300 de participanți, ne-am decis ca și anul acesta să organizăm  „Ora de desen”, însă de această dată în Cluj-Napoca, oraş în care este locată şi unitatea de producţie. Așadar, îi aşteptăm pe toţi copiii pasionaţi de desen, alături de părinţii și bunicii lor, să ia parte la o experienţă unică – aceea de a desena pe plăci de faianţă”, a declarat Toni Teau, Director General al Lasselsberger România, companie ce deţine brandul Cesarom, citat într-un comunicat de presă.

 

Lucrările realizate vor fi expuse pentru a putea fi admirate de trecători sau vor intra în posesia micilor artiști.

„Fiecare copil care doreşte să participe la experienţa pe care noi o propunem va avea la dispoziţie un şevalet special creat pentru acest eveniment şi un set de markere permanente. Cu această ocazie le oferim celor mici câteva ore în care să îşi exerseze talentul la desen într-un cadru relaxant şi distractiv”, a mai spus reprezentantul Cesarom.

Postaţi un comentariu