Cazare la cort sau în cămin, opțiunile fanilor Untold care nu au mai prins loc în hoteluri

Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Organizatorii Untold Festival au anunțat în cursul zilei de joi opțiunile de cazare pe durata evenimentului. Astfel, festivalierii care preferă „viața la cort” pot să se cazeze în campingul Untold, sau pot opta pentru cazare în campusurile studențești din Cluj.

Campingul Untold în Livada Palocsay

Corturi neconvenționale gata echipate, cabane dotate modern și chiar căsuțe de lux, toate sunt pregătite pentru festivalierii din întreaga lume care vin în această vară la UNTOLD, transmit organizatorii în comunicatul transmis presei. Pe lângă hotelurile și pensiunile din oraș, în acest an sunt din nou puse la dispoziție până la 25.000 de locuri în campingul care va fi amenajat în Livada Palocsay. Zona va fi păzită 24 din 24 de ore și va avea facilități precum: dușuri, toalete, apă curentă, foodcourt, stație de reîncărcare a gadgeturilor, credit point, mini market, punct medical, locuri de parcare și activități tematice pe timp de zi.

Opțiunile de cazare sunt:
• Cort Propriu / 90 de lei / 1 persoană
• Regular Tent / 350 de lei / 2 persoane (cortul rămâne cadou)
• Tipi Tent / 440 de lei / 1 persoană
• Tipi Tents/ 800 de lei / 2 persoane
• Tipi Tents / 1600 de lei / 4 persoane
• Untold Summer Lodge / 2200 de lei / 2 persoane
• Untold Hut / 2500 de lei / 2/4 persoane

Cazări în Campusurile Studențești din Cluj-Napoca

La Campusul Untold fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 4 paturi în căminele universitare Hașdeu și Observator din oraș. Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop.

• Basic Room/ 350 de lei/ persoană / 4 zile de festival (baie comună)
• Confort Room/ 425 de lei/ persoană / 4 zile de festival (baie proprie)

Pe lângă variantele oficiale puse la dispoziție, organizatorii invită clujenii să arate că locuiesc în cel mai prietenos oraș din Europa și să posteze opțiunile lor de găzduire în evenimentul de facebook Cazare at UNTOLD 2016 și secțiunea Bedfinder disponibilă începând din 10 mai pe siteul www.untold.com.

Preț nou la Abonamente

Prețul abonamentelor pentru cele patru zile de festival s-a modificat incepând cu data de 04.05.2016 la 375 lei plus taxe. Numărul abonamentelor la acest cost este limitat la 5.000 de bucăți. Abonamentele VIP rămân la prețul de 600 de RON plus taxe. Peste 45.000 de abonamente s-au epuizat deja pentru ediția din 2016 a festivalului UNTOLD. Prețul final al unui abonament va ajunge la 450 de lei plus taxe.

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

Postaţi un comentariu