Broscuţe cu manşon, bomboane invizibile şi siropuri de casă, la Târgul de dulciuri „Sweet Days”

Foto: Cristina Beligăr

După două ediţii organizate la Muzeul de Artă şi la Hotel Continental, Târgul de dulciuri „Sweet Days”  a revenit pentru a treia oară la Cluj, în perioada 15-17 octombrie, de data aceasta la Iulius Mall.

Printre expozanţi se numără Anda Călinici, BonBon Candy, Candy Box, Rawana, Sisters, Queen’s Coffee, Dulciurile copilariei, Cofetăria Olympos, R&N Group – Arad, Coffee Beans, Dealurile Uilei, Captain Bean, Caffe River, Laboratorul piticilor.

9

Cristian Man a venit la Sweet Days din localitatea Uila, județul Mureș, pentru a oferi spre vânzare produse naturale preparate după rețete tradiționale.“Pentru prima noastră apariţie vânzările au fost destul de bune. Am venit la târg doar cu o parte din produsele noastre, partea de dulceţuri şi siropuri. Mai avem şi zacuscă, murături, fructe proaspete netratate chimic. Cel mai bine s-au vândut siropurile de cătină şi merişoare, urmate de afine, în general cele care au şi efecte terapeutice. Deocamadată nu avem un magazin, dar avem pagină de facebook unde ne promovăm. Vom avea până la sfârşitul anului şi un site şi în rest ne poate găsi lumea la târguri”, a declarat Cristian Man, reprezentant Dealurile Uilei.

2

Un alt stand la care vizitatorii se pot îndulci este cel amenajat de cofetăria Laboratorul Piticilor. Broscuţe cu manşon, tarte cu fructe, budincă, mămăruţe, albinunţe, toate atrag privirea printr-un colorit foarte viu. “Am adus şi saleuri dulci şi prăjituri de casă. Noi suntem de zece ani pe piaţa şi lumea ne cunoaşte. Am adus la târg şi torturi sub formă de castel, din marţipan cu figurine pentru copii”, a precizat reprezentanta laboratorului de cofetărie.

FullSizeRender (3)

Foto: Cristina Beligăr

Foto: Cristina Beligăr

Nu lipsesc de la Sweet Days gustoasele macarons preparate de Anda Călinici, sau cafeaua italiană pregătită în stilul său caracteristic de Captain Bean. De asemenea, standul magazinului de dulciuri BonBon îi aşteaptă pe vizitatori cu deja cunoscutele bomboane invizibile, dar şi cu o mare varietate de borcane personalizate, pline cu dulciuri, pentru toate gusturile, de la Jelly Belly şi Jelly Beans, la fructe învelite în ciocolată cu lapte, neagră, iaurt sau scorțișoară. Cei mai puţin “fericiţi” dintre vizitatori pot opta la standul BonBon chiar şi pentru un Concentrat de fericire sau pentru Happy Pills.

4

Târgul de dulciuri „Sweet Days” este deschis până vineri, 17 noiembrie,  în intervalul orar 10:00-22:00.

Postaţi un comentariu