8156 de masaje, brățări și tricouri pentru campania „Clujul susţine Expediţia Românescă Manaslu”

Expediţia Manaslu 8156 m se va încheia în jurul datei de 20 octombrie, iar efectiv pe munte alpiniştii vor petrece aproximativ 25 de zile/Foto: Mihai Ciama

Clujenii au ocazia să susțină recordul încercat de Vlad Căpușan, Adi Vălean, Vasile Cipcigan și Mike Bowyer în Expediția Manaslu 8156 m, timp de două luni, prin stabilirea propriilor recorduri cu marca orașului Cluj-Napoca.

Astfel, campania „Clujul susţine Expediţia Romanescă Manaslu”, care se va desfăşura începând cu data de 16 septembrie invită toţi clujenii, şi nu numai, la Centrala de Escaladă de pe strada Horea nr. 8 unde, pe toată perioada expediţiei, respectiv până la sfârşiul lunii octombrie, vor putea alege calea prin care să îi susțină pe cei patru alpiniști în aventura spre vârful Manaslu din Munții Himalaya. Printr-o simplă programare oricine îi poate susţine pe sportivi contra unui masaj de relaxare profesionist de 15 minute oferit de Serviciul medical Mens Sana in Corpore Sano, rămânând la latitudinea fiecăruia să doneze o sumă de bani în beneficiul proiectului clujean. O altă vaiantă pentru cei care vor să se implice în acest proiect este achiziționarea unui tricou sau a unei brățări oficiale ale proiectului Expediţia Românescă Manaslu din cele 8156 de mii puse la dispoziție.

 „La oricare din cele trei iniţiative veţi da curs, campania Clujul susţine Expediţia Românescă Manaslu vă îndeamnă să vă lăsaţi cu mândrie nume, prenume, porecla sau pseudonim ca sa putem bate recordul de: 8156 metri/ 8156 masaje/ 8156 tricouri/ 8156 brăţări pentru 8156 de clujeni” îndeamnă inițaitorii campaniei. Pentru programări și comenzi, clujenii care vor să se solidarizeze cu această inițiativă se pot adresa organizatorilor la numerele de telefon 0743 200 095 și 0753679840.

Citiți mai multe despre Expediția Manaslu 8156 m în articolele de mai jos:

https://transilvaniareporter.ro/comunitate/clujenii-din-expeditia-manaslu-8156-m-au-ajuns-in-tabara-de-baza-aventura-continua/

https://transilvaniareporter.ro/esential/12-zile-pana-la-expeditia-clujeana-himalaya-manaslu-8156-m/

https://transilvaniareporter.ro/cultura/doua-zile-pana-la-expeditia-clujeana-manaslu-8156-m/

Distribuie:

Postaţi un comentariu