Video/ „Justițiara cu cheie” îi pedepsește pe cei care parchează neregulamentar

Strada Gorunului, locul unde „Justițiara” i-a pedepsit pe șoferii care au parcat neregulamentar.

Dacă vă parcați mașina în zona străzii Gorunului ați face bine să vă gândiți de două ori înainte de a lua această decizie. Un clujean a filmat pe această stradă o doamnă care, „înarmată” cu o cheie, zgârie mașinile parcate lângă trotuar, fără însă a avea o justificare pentru acțiunea ei.

12 mașini au căzut victimă „Justițiarei cu Cheie”, care în plină zi a decis să pedepsească proprietarii unor mașini parcate pe strada Gorunului din Cluj-Napoca. Conform celui care a realizat video-ul, filmarea a fost realizată joi, 10 aprilie, la ora 19:30. În clipul video se poate observa cum o doamnă se deplasează pe trotuar și zgârie aleatoriu mașinile parcate neregulamentar pe trotuar.

„Am văzut-o pe strada Gorunului, lângă blocul Spray. Zgâriase deja patru mașini și atunci mi-am dat seama că ar merita să o filmez. Până m-a observat a mai zgâriat în vreo opt mașini. Cred că femeia avea un motiv bun pentru care făcea lucrul acesta pentru că nebună psihic nu părea. Poate e vorba de o frustrare a ei. Eu am lăsat pe mașini numărul de telefon și un mesaj în care le spuneam celor păgubiți că am filmarea cu femeia care le-a zgâriat mașina. Nu e treaba mea să fac plângere la Poliție pentru că nu eu sunt păgubitul. Nu știu cine este doamna sau dacă locuiește în zonă și cu sigurnață nu aș putea spune dacă și alte mașini găsite zgâriate în Cluj sunt așa tot din cauza ei”, spune utilizatorul contului de facebook Roșu Volaticus, care a și postat video-ul pe pagina lui.

1 Comentariu

  1. dambovitei spune:

    Aseara in data de 21.06.2014 peste 15 masini de pe strada Dambovitei din Cluj parcate langa trotuar au fost zgariate in acelasi stil……

Postaţi un comentariu