Viarom Construct va moderniza patru străzi în cadrul proiectului “Oraşul comoară”

Strada Memorandumului este integrată în proiectul „Cluj-Orașul Comoară” și va fi reabilitată (Foto: Dan Bodea)

Patru străzi din centru istoric vor fi modernizate prin proiectului „Refacerea infrastructurii Oraşului Comoară, modernizare căi de acces spre centru istoric”. Primăria Cluj-Napoca a adjudecat licitaţia organizată în acest sens. 

SC Viarom Construct SA a fost desemnată câştigătoarea acestei licitaţii, având oferta financiară de 16.953.107, 12 lei fără TVA, cu peste 7 milioane de lei mai puţin faţă de valoarea la care fusese estimată investiţia, adică 24.291.200, 72 lei fără. Durata de execuţie a proiectului este de 14 luni. Vor fi modernizate străzile Memorandumului, Calea Moţilor, Avram Iancu şi I.C. Brătianu.

Pentru această licitaţie au fost depuse 5 oferte:

  • Antrepriza de reparaţii şi Lucrări ARL Cluj SA
  • Diferit SRL – Kiat Group Construct
  • SCC Napoca- Imob Lux Construct
  • SC Viarom Construct SA
  • SC Construct Perom SRL

A fost respinsă ca fiind inacceptabilă oferta celor de la SCC Napoca- Imob Lux Construct din cauza nerespectării prevederilor HG nr. 925/2006 (garanţia de participare a fost emisă pentru ofertantul “SCC Napoca SA” fără a reflecta faptul că ofertant este asocierea SCC Napoca SA cu ImobLux Construct). Ofertele firmelor SC ARL Cluj SA şi SC Construct Perom SRL au fost respinse, de asemenea, din cauza nerespectării cerinţelor caietelor de sarcini.

Criteriul de atribuire ”preţul cel mai scăzut” a fost aplicat doar asupra ofertelor admisibile – cea a firmei Diferit SRL – Kiat Group Construct (19.772.290, 60 lei fără TVA) şi a firmei SC Viarom Construct SA (16.953.107, 12 lei fara TVA).

 

Postaţi un comentariu