USL merge mai departe. În varianta USD

eepurl.com

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, spune că Uniunea Social Democrată (USD) cuprinde trei dintre partidele USL şi că noua structură îşi propune să continue proiectul USL început în 2011.

”PSD, UNPR şi PC au format alianţa electorală Uniunea Social Democrată. Ne propunem să continuăm susţinerea măsurilor economice bune ale Guvernului Ponta. 2013 a fost cel mai bun an economic după 2008: cel mai mare PIB, importurile au depăşit exporturile, cel mai mic deficit; inflaţie minimă record în 2013: România a înregistrat cea mai mică inflaţie de la Revoluţie. În timp ce preţurile nu s-au mărit, veniturile românilor au crescut; reparaţii sociale: salariile bugetarilor au fost reîntregite, salariul minim a crescut cu 15%, punctul de pensie a crescut peste rata inflaţiei; rata de absorbţie a fondurilor UE a ajuns de aproape 5 ori faţă de momentul în care am preluat guvernarea (34%, faţă de 7% cât au lăsat guvernele Boc-Ungureanu)”, a declarat, marţi, Remus Lăpuşan.

Acesta a mai spus că USD îşi propune să câştige primul loc în încrederea electoratului român la alegerile europarlamentare din 25 mai şi să dovedească capacitatea de a lucra împreună şi eficient în structurile europene.

Postaţi un comentariu