Un alt club clujean ia măsuri în urma tragediei din clubul Colectiv: maxim 130 de persoane vor putea petrece aici

Reprezentanții clubului clujean Flying Circus anunță, după câteva zile în care localul a fost închis, că acesta va funcționa în continuare, dar că de acum înainte va trebui să limiteze capacitatea sa la maximum 130 de persoane odată, fără excepții.

Măsuri

„Zilele trecute, în Monitorul Oficial al României, a fost publicată o modificare a legii privitoare la autorizarea P.S.I a clădirilor și spațiilor. Aceasta schimbă modul de funcționare a unui bar, club sau loc de întâlnire, într-așa fel încât nu vor mai fi avertismente, în cazul în care sunt mai multe persoane înăuntru cu 10% decât numărul maximum admis în prevederile autorizației, ci localul cu pricina va fi amendat cu o sumă cuprinsă între 30 și 50.000 de lei și va fi închis timp de două luni.

Flying Circus va anula toate concertele și evenimentele externe pentru o perioadă nelimitată. Credem cu tărie în și susținem orice ordonanță în vigoare și orice organizare bine întemeiată care să păstreze sănătatea și siguranța clienților și a angajaților noștri. În mod permanent, avem în vedere îmbunătățiri și investiții în ceea ce privește siguranța și vom continua să facem acest lucru. Am cerut transparență și măsuri realiste pe care localurile le pot asigura și ne dorim ca lucrurile să se întâmple așa. Flying Circus este 100% conștient de situație și încearcă să găsească soluții.
Lucrăm împreună, echipa noastră și cel mai bun ajutor extern pe care l-am putut găsi, la găsirea unor soluții legale și sigure pentru clienți, angajați, artiști și proprietari de afaceri, pentru a reveni la normal și a ne atinge scopul: să readucem cultura, trupele, D.J.-ii și diversitatea înapoi pe scenă. Implicându-ne, lucrând în conformitate cu legislația, clarificând lipsurile noastre, direct și transparent, toate acestea reprezintă bucățica pe care o putem oferi pentru a reconstrui România”, a transmis echipa Flying Circus.

Citiți și: Cât de sigure sunt cluburile din Cluj?

Citiți și: Cum a intrat clubul Janis „în renovare” marți, la ora 22:20

Postaţi un comentariu