UDMR începe colindatul. Campanie de strângere a 200.000 de semnături pentru europarlamentare

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor / Sursa foto: citynews.ro
eepurl.com

Secretarul general al UDMR, Kovacs Peter, a declarat, luni, că formaţiunea pe care o reprezintă a început strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare.

El a spus că UDMR a lansat o campanie de strângere a cel puţin 200.000 de semnături, cu scopul de a-şi mobiliza electoratul.

”La 25 mai decidem asupra reprezentării noastre în Parlamentul European. Scopul nostru este de a trimite cât mai mulţi reprezentanţi la Bruxelles, deoarece interesele maghiarilor sunt susţinute doar de către eurodeputaţii maghiari, doar ei vor transmite valorile noastre Europei. Numai cu sprijinul neîncetat al comunităţi, a reuşit UDMR să ducă mai departe cauza maghiarimii: ne-am păstrat drepturile obţinute, reuşind să le adăugăm şi altele noi, reuşind în acest timp să edificăm, să dezvoltăm Transilvania şi să apropiem România de Europa”, a declarat, luni,  Kovacs Peter.

Lista finală a candidaţilor UDMR la europarlamentare va conţine 32 de nume şi va fi aprobată pe 1 martie, în cadrul CRU, care va avea loc la Târgu Mureş.

Postaţi un comentariu