UBB dă startul unei noi campanii de donare de sânge

Universitatea Babeş-Bolyai în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj organizează în perioada 17 – 20 noiembrie 2015 sesiuni de donare de sânge adresate studenţilor şi nu numai.

Campania de faţă îşi propune o acţiune de donare, pe durata a patru zile, organizată la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr.19). Donatorii se pot prezenta la Centru între orele 07.30-13.00.

În cadrul primei ediţii a campaniei , , Donăm împreună, UBB dă startul”, desfăşurată în perioada 31 martie – 2 aprilie, au donat 81 de persoane, în cadrul unității mobile de donare de sânge. Având în vedere că sângele unui donator poate salva 3 vieţi, în urma acestei campanii, iniţiate de Universitatea Babeș-Bolyai,  243 de persoane au putut beneficia de sângele donat de studenţii UBB.

Persoanele care doresc să doneze sânge se pot înscrie completând formularul. Fixarea unei zile şi a unui interval orar va ajuta la o bună organizare şi desfăşurare a sesiunilor de donare.

Printre partenerii care s-au alăturat iniţiativei UBB  se numără: Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, CSUBB, OSUBB, GUTENBERG, KMDSZ, şi Cluj School of Public Health.

Postaţi un comentariu