Turkish Airlines şi-a început zborurile între Cluj şi Istanbul

eepurl.com

Începând de astăzi, compania aeriană Turkish Airlines operează zboruri regulate pe ruta Cluj-Istanbul.

„Debutul zborurilor companiei Turkish Airlines este un prilej de bucurie pentru Aeroportul Internaţional Cluj, deoarece prin intermediul zborului Cluj Napoca-Istanbul Attaturk se asigură noi zboruri spre unul dintre cele mai importante hub-uri aeriene internaţionale, cu posibilităţi de conexiune spre întreaga lume”, a declarat, joi, directorul aeroportului clujean, David Ciceo.

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj Marius Mânzat, a spus că noua rută va întări relaţiile dintre România şi Turcia.

„Sunt convins că deschiderea acestei linii va întări foarte mult atât relaţiile comerciale dintre cele două ţări, cât şi cele turistice”, a menţionat vicepreşedintele CJ Cluj.

La eveniment a fost prezent şi ambasadorul Turciei în România, Osman Koray Ertaş, care a spus despre Cluj că este unul din cele mai dinamice orașe din România și din lume şi că Turcia şi România sunt parteneri strategici.

Printre cei prezenţi la eveniment s-a numărat şi prefectul de Cluj, Gheorghe Vuşcan, precum şi oameni de afaceri turci şi români.

Cursa aeriană Cluj-Istanbul va fi operată de patru ori pe săptămână, în zilele de luni, marţi, joi şi sâmbătă, cu preţuri începând de la 99 de euro.

Postaţi un comentariu