Spiridușul „Puck”, noua imagine a Teatrului de Păpuși „Puck”

Foto: Robert Puțeanu

5.000 de copii din Cluj-Napoca au primit provocarea de a-l identifica pe PUCK, într-o campanie cultural-educativă – „Găsiți-l pe PUCK!”. Cel mai apreciat spiriduș PUCK a fost cel creat de către artistul Sandu Marian și a luat „viața” pe scena Operei din Cluj-Napoca în prezenta a peste 500 de spectatori.

Lansarea oficială a noii mascote a Teatrului de Păpuși a avut loc vineri, 16 octombrie pe scena Operei Române din Cluj-Napoca și este prima acțiune importantă din cadrul proiectului „PUCK și prietenii săi”. Prin acest demers, organizatorii vor derula o serie de evenimente cultural-artistice care ies din tiparul convențional al spectacolului de teatru și care se vor desfășura pe parcursul unui an întreg.

„Ne dorim ca PUCK să devină simbolul copilăriei în orașul Cluj-Napoca”, a spus Emanuel Petran, directorul Teatrului de Păpuși „PUCK”.

Reprezentanții teatrului, alături de voluntari, au distribuit o serie de pliante copiilor din școli (clasele pregătitoare și I-IV), grădinițe, iar finalitatea proiectului a constat în alegerea noii mascote a Teatrului PUCK. Copiii au optat pentru una din cele patru propuneri prezentate în pliant și au depus pliantul completat în urna de pe strada Eroilor nr. 6-8.

„Puck”, sub formă de prăjitură

PUCK i-a încântat și surprins pe cei mici cu multe surprize și premii și le-a promis că acesta este doar începutul aventurii sale. Toți copiii prezenți au primit jocuri, vouchere și dulciuri. De asemenea, în urma unei tombole, cei mai norocoși copii au primit din partea lui PUCK, trei premii în valoare de 500 lei fiecare, constând în vouchere de cumpărături la un magazin de jocuri dintr-un centru comercial din Cluj-Napoca și un tort cu chipul lui PUCK.

Totodată din 21 octombrie PUCK va fi reprodus și în varianta dulce sub denumirea de „Prăjitura PUCK” și va putea fi găsită în lanțul de cofetării „Castelul Piticilor”.

Postaţi un comentariu