Se ține lumea de prostii: Spectacole anulate de către un farsor

Locuitorii municipiului Cluj-Napoca și în special cei care și-au procurat bilete la mai multe evenimente artistice care vor urma în perioadă următoare în oraș, vor putea fi induși în eroare de mai multe benzi pe care scrie „ANULAT” lipite pe afișele de promovare ale respectivelor evenimente.

În stația RATUC de pe strada Aurel Vlaicu, mai multe afișe au fost vandalizate cu respectiva inscripție. Astfel, „farsorul” a anulat mai multe concerte precum cel al violonistului Edvin Marton, concertul din 15 octombrie al britanicului Chris Norman, cel al lui Ștefan Bănică Junior, al trupei Holograf, dar și o piesă de teatru numită „Cafeneaua”.

Reprezentanții primăriei clujene nu au putut fi contactați pentru a oferi poziţia municipalităţii referitor la această situație.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea


Publicitate

2 Comentarii

 1. Radu Baraian spune:

  Super, prietene. Ai anchetat, ai pozat, ai urmarit firul, l-ai despicat, ai publicat o stire. Dar ai ratat tocmai esentialul.

  Sau mai bine zis, sa te intreb altfel. Daca eu vin si lipesc afise cu concerte pe fereastra ta, pe proprietatea ta, ce ai face? Ai lua masuri, sau ai inchide ochii?

  Stiu raspunsul, nu te mai obosi sa il dai.

  Iti vand un pont, ca sa nu zici ca sunt baiat rau. Intereseaza-te mai bine daca acele afise sunt lipite in mod legal, cu contract 🙂
  Hai, spor la ancheta!

Postaţi un comentariu