PSD se rupe între Pro România şi Pro Dragnea

Ministrul Delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea / Foto: Dan Bodea

Mai mulţi foşti şi actuali membri ai PSD Cluj se alătură echipei Pro România, condusă de Victor Ponta, formaţiune care astăzi şi-a prezentat la Bucureşti agenda politică 2018-2024.

Fostul ministru şi fost membru al PSD, Aurelia Cristea, a anunţat că se va alătura echipei Pro România, unde va pleca şi fost său consilier ministerial şi fost consilier local, Gabriel Oniga, care a fost exclus din PSD în urmă cu un an. Gabriel Oniga spune că s-a întâlnit zilele trecute, la Cluj, cu Victor Ponta şi că se alătură formaţiunii acestuia, adăugând că deocamdată nu ştie cine din PSD se va ma alătura noii echipe.

Ii cunosc de multa vreme si am lucrat foarte bine impreuna cu majoritatea celor care si-au anuntat intentia de a participa la acest nou proiect politic. Ii respect si stiu ca pot face proiecte care sa schimbe Romania in bine, care sa ofere copiilor nostri un viitor, aici, acasa. Il sustin pe #VictorPonta in acest demers si ma alatur echipei #ProRomania”, a postat Aurelia Cristea pe Facebook.

 

Ii cunosc de multa vreme si am lucrat foarte bine impreuna cu majoritatea celor care si-au anuntat intentia de a…

Geplaatst door Aurelia Cristea op maandag 28 mei 2018

 

Există zvonuri că şi fostul preşedinte al PSD Cluj, Remus Lăpuşan, actual consilier judeţean, arurma să se orienteze către Pro România, dar acesta n-a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma zvonul. În schimb, preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra spune că este exclu ca Remus Lăpuşan să plece şi că nici nu crede că ar mai fi oameni din organizaţia pe care o conduce care să se alăture noului partid al lui Victor Ponta.

Postaţi un comentariu