PSD-iştii îl vor preşedinte pe Ponta! Corina Creţu confirmă

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Europarlamentarul Corina Creţu, vicepreşedinte al PSD, consideră că Victor Ponta ar trebui să candideze la alegerile prezidenţiale, pentru că are cele mai mari şanse de a câştiga această funcţie.

Ea a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că forte mulţi membri ai PSD îi cer acest lucru preşedintelui lor.

”Cred că în noul context politic este evident că partidul nostru va trebui să aibă candidat la prezidenţiale. Aşa cum arată sondajele, Victor Ponta pare şi sunt convinsă că este un candidat care poate câştiga alegerile prezidenţiale chiar din turul I. Din acest punct de vedere, eu nu vă ascund că sunt foarte mulţi membri de partid care îl îndeamnă şi îi cer preşedintelui nostru de partid şi premierului să candideze”, a menţionat Corina Creţu.

Europarlamentarul PSD, aflat în fruntea noii liste de candidaţi, a mai spus că încă nu s-a luat o decizie în privinţa candidatului la prezidenţiale, dar că aceasta va fi luată imediat după alegerile europarlamentare.

Corina Creţu a mai spus că Victor Ponta este ”omul cotat cu cele mai multe şanse” la preşedinţie, dar că, pe de altă parte, ”avem o guvernare foarte bună, dânsul arată că este un prim ministru foarte bun şi ar fi păcat şi să se piardă această guvernare care are rezultate foarte bune”.

Postaţi un comentariu