Protestatarii clujeni, împărțiți în două

În această seară, la Cluj-Napoca, sunt programate două mitinguri de protest în Piața Unirii, unul organizat de Gruparea „Anomymus” și celălalt de tinerii care doresc schimbarea clasei politice din România.

Ambele proteste, Anonymous Cluj #Romania2015 și JOI Romania se uneste la Cluj-Napoca!, sunt programate de la ora 18:00.

Acţiunea Grupării „Anonymus”, anunţată pe Facebook, este organizată, simultan, în mai multe oraşe din lume, cu scopul promovării conceptelor de solidaritate umană, egalitate şi unitate. În apelul postat pe reţelele de socializare se arată: „Suntem Anonymus. Suntem legiunea. Nu iertăm. Nu uităm. Cluj-Napoca, România, aşteaptă-ne”.

Proteste (organizate de cetățeni ) vor avea loc în această seară în mai multe orașe din România precum: București, Timișoara, Constanța, Galați, Iași, Ploiești, Sibiu, Suceava.

La Cluj, sunt deja programate pentru vineri alte două proteste: Nepăsarea Ucide | Cluj-Napoca și „CORUPTIA UCIDE – MARS COLECTIV 6 NOIEMBRIE CLUJ-NAPOCA” .

Peste 3.000 de oameni mărşăluit, miercuri seară, mai bine de trei ore, pe străzile din Cluj-Napoca, scandând lozinci la adresa Guvernului, Parlamentului, partidelor politice, dar şi a Bisericii Ortodoxe.

Citiți și: Clujul a ieşit în stradă împotriva clasei politice

Postaţi un comentariu