Protest pentru copiii luaţi de serviciile sociale străine

Peste 100 de persoane au participat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la un protest pentru susţinerea Cameliei Smicală, ai cărei copii au fost preluaţi de autorităţile din Finlanda, dar şi pentru alte cazuri similare.

Reprezentanţii comunităţii „Pro Reîntregirea Familiei”, care au organizat protestul de la Cluj, spun că cei doi copii sunt amenințați când vor să revină lângă mama lor: “Protestăm pentru susținerea familiilor de români cărora le-au fost răpiți copiii de către serviciile sociale anticreștine din țările așa-zis mai dezvoltate. Protestul este pentru Camelia Smicală şi copiii săi, care i-au fost luați de autoritățile din Finlanda împotriva voinței lor. Deși cei doi au exprimat public că doresc să fie lăsați acasă, alături de mama lor, pentru că altfel sunt abuzați, autoritățile finlandeze nu au vreo reacție în acest sens. Mai mult, copiii sunt amenințați că vor fi diagnosticați cu diverse boli când își exprimă dorința de a se alătura mamei lor”.

Protestatarii au purtat pancarte cu mesaje precum „Îmi vreau băiatul înapoi”, „Lupt pentru voi”, „Finlanda, întreaga lume este cu ochii pe tine. Nu renunţăm. Redă-i pe Mihai şi Maria înapoi mamei lor”.

Camelia Smicală este o doctoriţă din Piatra Neamţ care locuieşte în Finlanda, iar copiii săi minori, Maria şi Mihai, au fost luaţi de lângă mama lor, în urma unei descinderi a serviciilor de protecţie a copilului şi a poliţiei, iar copiii sunt internaţi într-un orfelinat din Finlanda.

“Din nefericire majoritatea oamenilor nici nu bănuiesc ce dezastre lasă în urmă monstrul acesta dezlănțuit din străinătate, pe nedrept numit „Protecție“ a Copilului. Serviciile lor sunt distructive, antifamilie și anticreștine. (…) Problema nu este deloc minoră fiindcă statisticile oficiale, cele publicate chiar de ei, indică cifre alarmant de mari. O țară precum Anglia răpește anual, cu sprijin birocratic, peste 50.000 de copilași, preferați fiind noii-născuți sau cei mai mititei. Nu mai vorbim de notoria Norvegie, care a maltratat nu doar familiile Bodnariu, Nan, Dina, Avramescu, Kolcza. Statisticile îngrijorătoare arată că și acolo unde întreaga populaţie este de doar 5.000.000, se răpesc anual între 10.000 și 12.000 de copii. Deci cazul Bodnariu nu este deloc un caz izolat”, mai spun protestatarii.

Postaţi un comentariu