Peste 40 de companii recrutează la Târgul de Cariere în IT de la Cluj

Peste 700 de oportunități de carieră în domeniul IT, concursuri și competiții contra-cronometru de programare vor avea loc în cadrul Târgului de Cariere în IT, joi și vineri, în 31 martie și 1 aprilie. Evenimentul are loc la Sala Polivalentă între orele 10:00-16:00 și se adresează atât specialiștilor, cât și pasionaților IT. Accesul este gratuit pentru toți candidații.

Târgul de Cariere în IT va reuni peste 40 companii precum Accesa, Intacct Development, Accenture, Bosch, Coresystems Software, Emerson, Garmin, Moqups, msg systems Romania, National Instruments, Porsche Engineering, Siemens, Steelcase, Welocalize.

Ce se caută la Târgul de Cariere în IT

Compania Accesa are disponibile peste 25 de posturi precum QA Engineer, Frontend/Web Developer, SharePoint Developer, Java Developer, Linux DevOps, Business Analyst și altele.
La rândul ei, recrutări la Târgul de Cariere în IT face compania Intacct Development, care caută specialiști cu cel puțin 5 ani de experiență.
Compania Accenture caută personal atât cu experiență, cât și juniori sau persoane care vor să urmeze un internship în vară.
Bosch are disponibile 70 de poziții, în timp ce Coresystems Software vrea să angajeze AngularJS TypeScript Engineer. Candidații care participă la Târgul de Cariere în IT joi și vineri vor avea ocazia să se întâlnească și cu reprezentanții companiei Emerson, care recrutează pentru unitatea din Oradea.
Compania Moqups, fondată la Cluj în 2012, caută JavaScript Developeri, msg systems România vrea să recruteze noi angajați pe lângă cei peste 200 din prezent, National Instruments angajează ingineri software și caută în plus interni part time. În plus, recrutări fac și companiile Porsche Engineering, Siemens, Steelcase și Welocalize.

„Căutăm studenți, de preferat din anii 3 și 4, pentru că ne dorim să promovăm internshipul nostru, unde avem 8 poziții disponibile (IT, Finance, SQ, Java, Android, IOS), dar și Garmin Academy, un program intern de learning”, afirmă Mihaela Barar, Staff Assistant la compania Garmin.

Angajări fac și companiile și organizațiile 3 Pillar Global, Active Labs, Adecco, AG Prime, AIESEC, ERNI Development Center, Fapte, FastTrackIT, Fleio, FME, Frequentis, Global Convergence, Halcyon Mobile, Hanna Instruments, Hewlett Packard Enterprise, Hola Media, Human direct, Idea Studios, Imprezzio Global, iSoftBet, Ixxus, Module Works, Napoca Software, QTronic Software, TBA, Telenav, Vos Logistics.

Seminar Siemens și Speed Coding Challenge

Compania Siemens va prezenta joi, 31 martie de la ora 12:00, tehnologiile SAP Hana și UI5. Participarea la seminarul Siemens este gratuită, însă locurile sunt limitate. Cei interesați se pot înscrie aici: http://www.targuldecariere.ro/cluj-it/seminarii/

În plus, pasionații în IT pot participa la competiții contra-cronometru de programare, Speed Coding Challenge, derulate joi și vineri pe tot parcursul târgului la standul Hewlett Packard Enterprise.

Târgul de Cariere în IT va avea loc joi și vineri la Sala Polivalentă din Cluj, iar în 6 aprilie TdC ajunge la Târgu-Mureș. Detalii despre Târgul de Cariere găsiți pe www.targuldecariere.ro.

Postaţi un comentariu