Noi locuri de cazare pentru studenții UBB pe perioada vacanței de vară

Foto: Dan Bodea

Universitatea „Babeș-Bolyai” a anunțat inițial că va închide toate căminele pe care le are în administrare pe perioada vacanței de vară din cauza unor lucrări complexe de reparaţii. Această decizie a strârnit o serie de nemulțumiri în rândul studenților, fapt ce i-a determinat pe reprezentanții acestora să găsească soluții pentru cei care doresc să rămână peste vară în Cluj. Astfel, pe perioada vacanței vor fi deschise două cămine din cadrul UBB, Economica și Căminul 6 din Complexul studențesc Hașdeu. De asemenea, în urma negocierilor sunt disponibile câteva sute de locuri și în cadrul căminelor Universității Tehnice și a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”.

Citiți și: UBB mai deschide un cămin pe perioada vacanței de vară

Universitatea de Medicină și Farmcie „Iuliu Hațieganu” pune la dispoziție 100 de locuri de cazare pentru studenții UBB (cazare în camera de patru persoane, baie comună pe palier), în perioada 10 iulie – 10 septembrie 2015, contra sumei de 250 de lei/lună sau 25 lei/zi. Locurile vor fi acordate pe principiul primul venit, primul servit.
Acte necesare pentru cazare: cerere adresată Organizației Studenților Universității Babeș-Bolyai (OSUBB), adeverință de la facultate care atestă faptul că sunteți studenți la Universitatea Babeș-Bolyai și o copie după cartea de identitate.

Cererile se depun la sediul OSUBB (Căsuța Galbenă din Hașdeu) în perioada 24.06 – 2.06. 2015, în intervalul orar 12:00-18:00, urmând să fiți contactați de Serviciul Social UMF.

Universitatea Tehnică Cluj-Napoca pune la dispoziție pentru studenții UBB, căminul șapte din Complexul studențesc Observator. Aceștia se vor putea caza pe perioada verii în căminul șapte, contra sumei de 260 de lei/lună. Camerele sunt de 4 persoane, fiecare având baie proprie.

Cazările se fac în limita locurilor disponibile, pe baza criteriului primul venit, primul servit, iar cererile pentru cazări se pot depune pe strada Memorandumului, nr. 28, urmând să fiți contactați de Serviciul Social UT.

Citiți și: UBB a „rezolvat” situația cazării studenților pe perioada verii: prețuri piperate în căminele UTCN

 


Publicitate

Postaţi un comentariu