Lăpuşan zice că Şova a fost ireproşabil, dar că PSD şi autostrada Transilvania ar avea de câştigat cu Ioan Rus ministru

Foto: Dan Bodea

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu poate comenta informaţiile potrivit cărora ministrul Dan Şova ar urma să fie schimbat cu clujeanul Ioan Rus.

„Eu nu pot să comentez titlurile din mass media. În momentul în care o să fie o decizie pe această temă sunt convins că premierul Victor Ponta o să spună ce este de spus. Azi am vorbit la telefon şi cu dl Rus şi cu dl Şova şi eu personal dlui Dan Şova nu am ce să-i reproşez, a fost mai mult decât în regulă cu orice subiect legat de infrastructura din judeţul Cluj. Dânsul este cel care a insistat, împreună cu premierul, şi pe Turda-Sebeş, şi pe Câmpia Turzii-Ogra, şi pe Suplac-Borş, şi pe Gilău-Nădăşel (nr-sectoare ale autostrăzii Transilvania). A fost ireproşabil din punctul meu de vedere dl Dan Şova în relaţia cu tot ce a însemnat infrastructură la nivelul judeţului Cluj. Nu are nimeni din organizaţie ce să-i reproşeze şi eu cel puţin o să-l susţin în orice demers îl va avea în perioada următoare. Alte chestiuni sunt convins că vor fi analizate de premier, de preşedintele partidului şi pe urmă vom acţiona în consecinţă”, a menţionat Remus Lăpuşan.

Acesta a admis că autostrada Transilvania şi PSD Cluj ar avea de câştigat dacă Ioan Rus ar prelua funcţia de ministru al Transporturilor.

„Dl Rus este vicepreşedinte pe Transilvania, este o persoană validată şi profesional, şi politic, şi admnistrativ şi nu văd de ce nu am avea de câştigat dacă ar fi ministru al Transporturilor. (…) Legat de tot ce a însemnat infrastrctură în zonă, inclusiv autostrada Transilvania, nu am ce să-i reproşez dlui Şova. Cu siguranţă că tot ce s-a făcut în această perioadă ar fi continuat probabil în alt ritm, dacă  s-ar putea (nr-cu Ioan Rus ministru). Dar nu am ce să-i reproşez dlui Şova, a fost impecabil în relaţia cu noi, vă spun că probabil e ministrul cu care am avut cea mai bună relaţie”, a mai spus Remus Lăpuşan.

Postaţi un comentariu