Iohannis a vizitat Institutul Oncologic

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat, duminică, Institutul Oncologic din Cluj-Napoca (IOCN) şi a fost interesat de mai multe secţii, dar n-a dorit să facă declaraţii presei.

Directorul medical al IOCN, Patriciu Achimaş-Cadariu, a spus că preşedintele a vizitat mai multe secţii: „A vizitat secţii clinice şi neclinice, în zona de mdecină nucleară, imagistică, anatomie patologică, cercetare şi chirurgie. A fost limitat de timpul domniei sale. L-a interesat în primul rând îngrijirea pacienţilor, atât din punct de vedere al calităţiii, cât şi al numărului de pacienţi, infrastructura şi resursa umană care deserveşte institutul. Preşedintele a fost foarte impresionat de ceea ce a văzut, era bine informat despre institut. (…) A fost foarte, foarte impresionat de partea de cercetare, domnia sa fiind fizician înţelege foarte bine multe dintre procesele care se petrec acolo”.

Vizita sa la IOCN a durat circa 35 de minute şi a fost însoţit de Emil Boc.

La intrarea în IOCN a fost aşteptat de un grup de circa 20 de persoane care au scandat “Clujul vă susţine” şi “Uniţi salvăm toată România”.

Postaţi un comentariu