Ioana Mezei a inaugurat noul showroom Primera

Brandul Primera, unul dintre brandurile de referință ale Clujului, a aniversat anul acesta zece ani de activitate. Odată cu preluarea pachetului majoritar de acțiuni al Primera de către anteprenoarea Ioana Mezei, business-ul dorește să devină mai mare, mai divers și mai aproape de clienți. Astfel, pe 22 octombrie a avut loc inaugurarea oficială a noului showroom, care este deschis clienților începând cu această lună.

Spațiul este unul generos, cu vitrine mari, iar decorul este pe măsura așteptărilor. Clienții pot vedea mostre de materiale textile pentru perdele, draperii, tapițerii, tapete; obiecte de mic mobilier, corpuri de iluminat și decorațiuni.

„La zece ani de la înființarea Primera am ales să iau pachetul majoritar și să duc mai departe acest brand, care îmi este foarte drag. Voi folosi toată experiența celor zece ani și toată determinarea pe care o simt cu toată ființa mea pentru a face din Primera visul dorit pentru ca birourile voastre, casele voastre, locurile de recreere să aibă parte de cel mai frumos decor. Noul meu drum înseamnă o nouă casă. Noul meu drum înseamnă informație și accesul la tendințe, modă și calitate în domeniul perdelelor, draperiilor, tapițeriilor, obiectelor de iluminat, micului mobilier și decorațiunilor. Noul meu drum înseamnă și o echipă mai mare și mai puternică. Lucrez cu o echipă care va proiecta și va alege cu plăcere cele mai bune soluții adaptate fiecărei personalități. Pe această cale îi mulțumesc și Alexandrei că s-a alăturat echipei noastre. Este vorba de sora mea, care este inginer în construcții și care aduce un plus de calitate tuturor produselor noastre”, a spus Ioana Mezei, în cadrul inaugurării oficiale a showroom-ului.

În momentul de față, Primera le oferă clienților posibilitatea de a alege din peste 10.000 de mostre de textile şi colecţii ale unor nume cunoscute precum Christian Lacroix, Ralph Lauren, Nina Campbell, Kelly Hoppen, Designers Guild sau Osborne&Little, care se pot aduce la comandă.

Citiți și: La 10 ani de la înființare, Primera își schimbă structura acționariatului și trece într-o nouă ligă de business

Ioana Mezei – (auto)biografie

Am terminat Facultatea de Business a UBB și viața m-a dus inițal spre finanțe (am început la o companie de leasing) și IT (am fost director de marketing la Sistec), însă, cu timpul, am evoluat într-o cu totul altă direcție. Treptat, din experiență în experiență, am descoperit că ceea ce îmi place cu adevărat să fac este să decorez.

În 2005, împreună cu prietena mea am deschis Primera Interiors, pornind înspre fascinanta lume a textilelor.

În 2010, am absolvit cursul de design interior susținut de Kelly Hoppen la Londra, care mi-a deschis și mai mult orizonturile și mi-a dezvoltat pasiunea pentru frumos.

În cei 10 ani în care mi-am dezvoltat latura creativă și m-am dedicat decorațiunilor interioare, am avut plăcerea să fiu implicată în proiecte fascinante, iar asta o pot confirma cei peste 200 de clienți mulțumiți și fericiți.

Urmăriți în continuare o galerie foto realizată de Dan Bodea și Andrei Photography.

Postaţi un comentariu