Încep recrutările pentru combinatul social de la Câmpia Turzii. Se oferă 180 de joburi

Mechel a vândut pe câțiva dolari combinatul de la Câmpia Turzii
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Primul combinat social din România, care se deschide la Câmpia Turzii face recrutări. Rerprezentanţii AJOFM Cluj au anunţat că selecţia va fi lansată în 3 octombrie. La eveniment şi anunţat participarea şi ministrul Muncii, Mariana Câmpean.

„Primele 100 de persoane selectate în cadrul acestui eveniment vor beneficia de un stagiu de practică timp de o lună. De asemenea, scopul evenimentului este de a selecta primii 180 de angajaţi a întreprinderii sociale – proiect unic în România, care oferă o soluţie durabilă problemei critice a ocupării foţei de muncă disponibilizate în urma închiderii combinatului de a Câmpia Turzii”, a precizat directorul AJOFM Cluj, Daniel Don.

Combinatul social de la Câmpia Turzii este un proiect iniţiat pe baza unei finanţări europene de AJOFM Cluj, în urma concedierilor masive de la Combinatul Mechel. Noul combinat social îşi va începe producţia în ianuarie 2014. În prima fază, combinatul social va avea 180 de angajaţi, iar apoi numărul acestora va creşte la 250. Pentru fiecare loc de muncă creat la acest combinat UE a acordat o subvenţie de 15.000 de euro.

Postaţi un comentariu