„Histrioniada Liceenilor”, în weekend la Cluj-Napoca

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Cea de-a 11-a ediţie a Festivalului Național de Teatru , , Histrioniada Liceenilor” va fi găzduită de Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, în perioada 20-21 septembrie. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor Cluj.
Conform unui comunicat de presă, festivalul constă în organizarea unei competiții de teatru între trupe de liceeni din țară. Anul acesta, în cadrul concursului, vor participa opt trupe de teatru, dintre care patru sunt din afara județului Cluj. De asemenea, programul conţine diverse momente artistice.Prestația trupelor de teatru va fi evaluată de un juriu specializat în acest domeniu. La finalul festivalului, câştigătorii vor reveni pe scenă într-o gală a premianţilor.

„Ne bucurăm că am reușit să păstrăm tradiția organizării festivalului, devenit un simbol pentru comunitatea clujeană. Mulțumim partenerilor noștri pentru sprijinul acordat și sperăm ca liceenii, colegii noștri să participe într-un număr cât mai mare la acest eveniment, pentru a suține trupa favorită” a declarat Iulia-Flavia Miron, președinte al Consiliului Județean al Elevilor Cluj.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 20 septembrie, ora 13:00 la Casa de Cultură a Studenților Cluj, iar competiţia trupelor este programată pe vineri, începând cu ora 13:00 și sâmbătă, începând cu ora 12:00. Toate spectacolele vor fi deschise vizionării publicului, intrarea fiind liberă.

Postaţi un comentariu