Găsiţi-o pe Elena Udrea! Diva politicii se ascunde într-un local din Cluj

Elena Udrea e un politician cuminte, a păpat tot din farfurie
eepurl.com

Elena Udrea şi alţi membri marcanţi ai PMP iau masa la această oră într-un local din judeţul Cluj. Elena Udrea şi-a postat fotografia alăturată pe facebook în jurul orei 21.30, cu comentariul ”Ne mişcăm popular la Cluj”.

Liderii PMP vor lansa, sâmbătă, organizaţiile Turda şi Câmpia Turzii ale partidului, iar duminică vor fi prezenţi la Cluj-Napoca, la o dezbatere publică la care este aşteptat şi preşedintele Traian Băsescu.

1 Comentariu

  1. Leonardo spune:

    Mda…se pare, dupa titlul articolului, ca in curand PSD, prin seful sau, Ponta-Naumovici, va da o ordonanta de urgenta prin care sa fie interzisa functionarea restaurantelor de categorii mai rasarite, iar in cele de un lux deosebit sa fie blocata prin afise cu litere de o schioapa intrarea Elenei Udrea…in caz ca face galagie si insista, sa fie sunat 112, sa vina mascatii, s-o salte si sa-i aplice o amenda usturatoare de 70.000 lei !!! Cifra e la moda de cand CNA a invatat sa numere leii ! In orice caz, ma bucura prezenta sa in Ardeal, aceasta parte mai civilizata a Romaniei, dar mai ales ca PMP prinde aripi, ca PMP va darama aceasta guvernare neocomunista !!!

Postaţi un comentariu