FOTO/ Medicul Sorin Ianceu a fost externat: „Îmi doresc să-mi revăd copiii”

Medicul Sorin Ianceu a fost externat luni (Foto: Radu Hângănuț)
eepurl.com

Medicul Sorin Ianceu, unul dintre pasagerii avionului prăbușit în urmă cu două săptămâni în Munții Apuseni, a fot externat astăzi de la Spitalul Clinic de Urgență Cluj. În ceea ce-i privește pe ceilalți doi medici care ar fi trebuit externați în cursul zilei de luni, situația este încă incertă.

Sorin Ianceu a fost externat în cursul după-amiezei zilei de luni de la Spitalul Clinic de Urgență Cluj. Acesta a plecat spre Oradea cu o ambulanță trimisă de la Spitalul Județean Oradea. Medicul a ieșit din spitalul clujean în jurul orei 13, fiind transportat la ambulanță cu o targă. potrivit medicilor, pasagerul avionului prăbușit încă mai are dureri la spate și va rămâne o perioadă de timp sub supravegherea staff-ului medical de la Oradea.

La ieșirea din incinta spitalului, Sorin Ianceu a declarat că tot ce își dorește este să ajungă cât mai repede acasă pentru a-și vedea familia: „Îmi doresc să-mi revăd copiii!”

În ceea ce-i privește pe medicii Valentin Calu şi Cătălin Pivniceru, aceștia ar trebui să plece astăzi spre București, potrivit anunțului făcut de medicii din Cluj. Cu toate acestea, Raed Arafat a declarat în cursul dimineții că nu i s-a solicitat trimiterea unui avion la Cluj, astfel că există posibilitatea ca cei doi medici să fie externați abia mâine.

Vom reveni cu detalii!

[nggallery id=357]

 

Postaţi un comentariu