Emil Boc, tot mai aproape de populari. Traian Băsescu îndeamnă PMP să nu atace PDL

foto: Dan Bodea
foto: Dan Bodea
eepurl.com

După ce Emil Boc a anunţat că intră în Fundaţia Mişcarea Populară, preşedintele Traian Băsescu i-a îndemnat pe cei prezenţi, duminică, la o dezbatere publică organizată de Partidul Mişcarea Populară şi de Fundaţia Mişcarea Populară să nu-i atace pe cei din PDL.

”Am văzut această tendinţă… Cei care aţi optat să fiţi în PMP, nu atacaţi PDL, nu el este adversarul”, a spus Traian Băsescu.

El a vorbit anterior şi de relaţia sa foarte bună cu Emil Boc, care, la aceeaşi dezbatere, a anunţat că a intrat în Fundaţia Mişcarea Populară.

”Aceste momente prin care trec doi oameni politici îi leagă pentru totdeauna, iar faptul că Emil a acceptat să vină în fundaţia pe care eu am iniţiat-o este o probă în acest sens şi sunt convins că împreună vom reuşi să continuăm procesele de modernizare a ţării. Îi mulţumesc mult lui Emil”, a afirmat Traian Băsescu, care a adăugat că este prima apariţie publică pe care o am împreună cu Emil de la momentul predării mandatului de premier.

Preşedintele Traian Băsescu a participat la o dezbatere publică pe care Fundaţia Mişcarea Populară o organizează la Cluj-Napoca şi la care participă Emil Boc şi Elena Udrea.

Postaţi un comentariu